To je to što me zanima!

'Opasni' Hells Angelsi na motociklima pomažu djeci

Desetak članova hrvatskog ogranka moto-kluba Hells Angels svake godine donira tisuće kuna u humanitarne svrhe. Sretna lica djece su im motiv
Vidi originalni članak

Imaju tetovaže, nose uglavnom kožu, a voze samo Harley Davidsone. No desetak članova hrvatskog ogranka motorističkoga kluba Hells Angels svake godine donira tisuće kuna u humanitarne svrhe.
- Jedanput na godinu organiziramo 'Poker run’. Motorima obilazimo klubove i kafiće, u svakome izvlačimo karte, a oni koji turu završe s najjačim kartama, dobivaju nagrade sponzora. No sav prihod ide u dobrotvorne svrhe. Ove godine smo prikupljenim novcem kupili poklone za nezbrinutu djecu iz Doma u Nazorovoj, a lani smo bolnici Goljak za djecu s motoričkim smetnjama darovali televizore i crtiće te novac za bolničke kute. Oni nam sami kažu što im treba pa im to i kupimo - kaže A. K. (40).
- Ta djeca su istinski željna topline. Kad posjednem te klince na svoj motor i vidim sreću na njihovim licima, znam da sam učinio dobru stvar - kaže.
A. K. je oženjen, ima dvoje djece i tvrtku. “Biker” je 20 godina i proputovao je Europu, Ameriku i Južnu Afriku. Ne sjeda na motor bez kacige. Među članovima kluba ima ljudi svih profila, od smetlara do profesora. Žene vole, ali ih nemaju u članstvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silvazd 13.10.2011.

    Svaka cast i Respekt LL&R Lipi Pozdrav iz Njemacke

  • classic 10.08.2008.

    Tu ih predstavljete kao dobročinitelje i humaniste a ne zapadu su hells angelsi ili zabranjeni ili sinonim za žestoku motorističku bandu ili ukratko obična kriminalna organizacija koja pod svojim humanitarnim aktivnostima skriva svoje prljave poslove.

  • kklaudio 10.08.2008.

    pohvala dečkima, a pohvala i redakciji da su stavili opasni u navodnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare