To je to što me zanima!

Općina Levanjska Varoš daje 10.000 kn za treće dijete

Svi koji imaju troje i više djece dobivat će 200 kn po djetetu do 18. godine. Kada prvo dijete napuni 18 godina, više ne dobiva taj iznos, ali dobiva se 400 za drugo dvoje, kaže načelnik Čepina
Vidi originalni članak

U Slavoniji su odlučili pokrenuti demografsku obnovu. Općina Levanjska Varoš, kraj Đakova, iduće će godine dati poticaje roditeljima koji se odluče imati više djece.

- Od iduće godine za treće te za svako sljedeće dijete ide 10.000 kuna, - izjavio je za Novu TV Slavko Tidlačka, načelnik općine Levanjska Varoš. Slične mjere uvela je i općina Čepin.

- Svi koji imaju troje i više djece dobivat će 200 kn po djetetu do 18. godine. Kada prvo dijete napuni 18 godina, više ne dobiva taj iznos, ali dobiva se 400 za drugo dvoje - izjavio je Dražen Tonkovac, načelnik Čepina.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • ursuss 31.12.2018.

    Općini Levanjska Varoš ( bez želje za vrijeđanjem..) treba svakodnevno stanovnicima dati taj iznos - da "stignu" razvoj prosjeka Hrvatske...

  • Miške 31.12.2018.

    Tko će prvi viknuti : car je gol. To vam je Tuđmanovo djelo, uništavanje socijalne države, kakovu imaju Skandinavci i po tiho pretvorba u liberalni korporativni kapitalizam, sveobuhvatna pljačka i uništenje svih vrijednosti koje su stvarale generacije, 2oo bogatih palatina na račun države. Veće veleizdaje nema. A vi njega i njegove slavite i dalje i podignute još visokih kamenih spomenika. Koli i Plenki plešu oko Zlatnog teleta uz asistenciju Bandića.. Ruglo.

  • maristra9 30.12.2018.

    Kako da delamo dicu kada ženske neće da pokvare svoj kalup, a i karijera im je važnija od obitelji-

Komentiraj...
Vidi sve komentare