To je to što me zanima!

Opečeni mesar: Tog dana užasa ne želim se sjećati

Marko Špehar (19) se prošetao prvi put nakon pada u Fiolićev kipući bazen. Marko je krajem srpnja pao u tvornički bazen s kipućom vodom
Vidi originalni članak

Presretan sam. Odlično se osjećam i ne mogu dočekati povratak kući. Nema ništa ljepše od spavanja u svom krevetu, a liječnici kažu da bi se u njemu mogao naspavati već sljedeći tjedan, rekao je nasmijano Marko Špehar (19), držeći za ruku djevojku Melani (16) ispred zagrebačke Traumatološke bolnice. Ovaj mesar iz Fiolića, nakon gotovo mjesec dana, jučer je izašao na svježi zrak izvan bolničkih zidina. Pao je 28. srpnja u tvornički bazen s kipućom vodom. Sa 75 posto teško opečenog tijela jedva se izborio za život. No jučer je sam hodao stepenicama i jedini vidljivi trag teške ozljede su zavoji na nogama. Više nema temperaturu i ne prima antibiotike. Dana užasa ne želi se sjećati.
- Muka mi je čim se sjetim i ne želim razmišljati o tome. Drago mi je što me posjećuju kolege, a još mi je draže što mi je djevojka tu svaki dan - dodao je Marko, koji je u Fiolićevoj klaonici u Hrašću radio 11 mjeseci.
Slušajući svog hrabrog sina, roditelji nisu mogli suspregnuti suze radosnice.
- Ima noćne more, ali je veseo i svaki dan jede mamine ćufte. Nakon prvih crnih prognoza ovo su prekrasne vijesti. Toliko sam sretan da sam nakon mjesec dana gladovanja jučer prvi put jeo - kaže otac Marko (57). Majka Vera Špehar bori se s hepatitisom B i karcinomom. Ističe da je na životu drže velika ljubav prema sinu i suprugu te Markov dobar oporavak i skori povratak kući.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 27.08.2009.

    Napokon jedan dobar ishod nakon nesreće na poslu,ali da je bilo 75 posto tijela opečeno mislim da bi to potrajalo ipak malo duže.Možda su bile tek blage opekotine,ali mi smo imali osjećaj da su bile puno teže...u svakom slučaju ubuduće treba biti stvarno pažljiv kod takvih opasnih radnji.

  • svi_smo_doma 27.08.2009.

    Želim dečku što brži oporavak i još informacija što se u stvari dogodilo...

  • ivek26 27.08.2009.

    Sretno dečku!!! Nightwalker u potpunosti dijelim tvoje mišljenje.. Nesreće se događaju svuda i stalno, na svakom poslu, u svakoj tvornici, mesnici i sl., ali samo se poznate šefove proziva, ponekad bez ikakvog razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare