To je to što me zanima!

Opet narastao dio lubanje koji nije imao 50 godina

Gordon (72) je u prometnoj nesreći ostao bez dijela lubanje koji je onda zamijenila pločica. Ispod pločice godinama je rasla kost lubanje
Vidi originalni članak

Umirovljenik iz Britanije Gordon Moore (72) iznenadio je i sebe i liječnike. Još '50-ih godina on je u prometnoj nesreći ostao bez dijela lubanje. Kako mu se mozak ne bi oštetio, liječnici su mu nedostatak kosti lubanje nadomjestili metalnom pločom. Tri godine nakon prve nesreće Gordon je stradao u još jednoj u kojoj je glavom udario u vjetrobransko staklo. Od tada je imao udubljenje na svojoj metalnoj ploči. Prošle godine liječnici su primijetili kako umirovljeniku metalna ploča počinje izbijati iz glave. Mlada koža nije uspjela pokriti ranu na glavi, pa su Gordona u kolovozu ove godine primili u bolnicu da mu odstrane ploču. Kirurzi su podigli pločicu i šokirali se vidjevši kost ispod nje. Cijeli dio lubanje koji je izgubio u nesreći se regenerirao. Moore se šokirao dobrim vijestima jer je očekivao da će zamjensku pločicu morati pričekati nekoliko dana.
- Moj novi dio lubanje potpuno je poprimio oblik metalne pločice. Zamolio sam liječnike da mi daju moju pločicu koja je za mene poput suvenira, no još mi nisu ništa odgovorili - rekao je za Daily Mail. Liječnici koji su ga operirali kažu kako je ovakav slučaj uistinu rijedak te da bi regeneracija kosti bila normalna u djece, a u umirovljenika je to prava rijetkost.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krizbaher 07.10.2009.

    Ma drago mi je zbog njega, i sve je to OK, ali ne mogu se suzdržati da ne kažem: pametni znaju čemu služi pojas, a ovaj navro glavom kroz šajbu ko\' sivonja...

  • freedom call 07.10.2009.

    Admine ti si cudan..Sta sam ja to lose napisao??? A cmd_elite je zadovoljio pravila?? Što?

  • freedom call 07.10.2009.

    Space... the Final Frontier. These are the continuing voyages of the starship Enterprise. Her ongoing mission: to explore strange new worlds, to seek out new life forms and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.

Komentiraj...
Vidi sve komentare