To je to što me zanima!

Zagreb opet plivao! Nevrijeme potopilo Ilicu, padala jaka tuča

Samo dva dana nakon potopa u metropoli opet se nebo otvorilo, ovaj put donijelo je i tuču veličine lješnjaka u podsljemenskoj zoni. Iz Mikulića se rijeka slijevala do Ilice koja je poplavila
Vidi originalni članak

Počelo je vrlo neugodnom i glasnom kratkom grmljavinom, a onda se nebo nad Zagrebom opet otvorilo.

POGLEDAJTE VIDEO: Ilica opet pliva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Munje i jak vjetar s tučom samo dva dana nakon potopa opet je zahvatio zapadni dio hrvatske metropole u nedjelju navečer iza 19.30.

Tuča je u podsljemenskoj zoni bila veličine lješnjaka, a fronta je zahvatila i centar i Novi Zagreb. Brojni vozači našli su se u problemima i pokušali se skloniti dok nevrijeme ne prođe. Odjekivali su alarmi na oštećenim autima.

Nekima je vjetar odnio crijep s krova, a Ilica je nakon desetak minuta jače kiše opet poplavila. Velika količina blatne i muljevite vode slijevala se iz kvarta Mikulići. Na Črnomercu su iskakali šahtovi, a vjetar je odnio i skelu sa zgrade u Gradišćanskoj ulici.

VIDEO: KAO KULA OD KARATA Pogledajte kako je jak vjetar odnio skelu na zgradi u Zagrebu

POGLEDAJTE VIDEO: "Rijeka" u Mikulićima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Munje je na radarskoj snimci zabilježila i ekipa iz IstraMeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 165

  • POTPEC 27.07.2020.

    Nešto su se purgeri opasno bogu zamirili, ili je bog tek sad shvatio kakvu je vladu Hrvatska izabrala pa plaće od bijesa nad Zagrebom.

  • 27.07.2020.

    Normalno da će plivat.Kad zelenila ima lalo.Mislim zelene površine.U Zagrebu je di god stigneš ti zgradu sagradi.Ja samo čekam kad one zgrade u Posljemenskoj zoni počnu klizit i pucat.Jer tamo se nije smjelo ništa gradit.To znamo mi jer smo čuli id pkojnih roditelja.A ovi sad rade sve i svašta jer su se naselili iz svih krajeva.Pa nemaju pojma dije sigurno a di ne.

  • Ligma Pennys 27.07.2020.

    jebiga, sami ste si krivi što živite u nesigurnom gradu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare