To je to što me zanima!

Opet pijani gradonačelnik Ford govori 'jamajkanski' engleski

Našao sam se s nekoliko prijatelja i ja tako s njima razgovaram, bahato je rekao novinarima. Potvrdio je da je bio pijan. Snimili su ga kako govori 'jamajkanski'
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Toronta Rob Ford još ili opet pije. Iako se bezbroj puta već ispričao građanima zbog svog neprimjerenog ponašanja, očito si ne može pomoći. Tvrdio je da je trijezan od studenog prošle godine, ali nova snimka na internetu pokazuje drugačije. 

Pijan stoji u restoranu brze hrane i pokušava oponašati jamajkanski engleski. Teško ga se razumije, osim dijela u kojem spominje šefa policije Billa Blaira.

Ford je potvrdio za CTV da je bio pijan u ponedjeljak navečer. 

- Bio sam s prijateljima, a što radim u svom privatnom životu s mojim osobnim prijateljima nema nikakve veze s vama. Našao sam se s nekoliko prijatelja i ja tako s njima razgovaram - bahato je rekao novinarima. 

Ford je zapravo gradonačelnik bez ovlasti. Najavio je da će se opet kandidirati pod sloganom 'Ford more years'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pješak 22.01.2014.

    Osobno znam nekoliko načelnika općina koji se nisu otrijeznili još od prije rata! Ali upravo zbog toga su i izabrani jer je to u tim selendrama na cijeni! Tamo ocjenjuju čovjeka po tome koliko može popiti! Što više to bolje!

  • SWEET CHILD 22.01.2014.

    A jesi dosadio više, odrasti moj Ford..!

  • nocni_kupac 22.01.2014.

    Ovaj gradonacelnik je na teskim drogama i cudno mi je da mu to zakon i drzava dozvoljavaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare