To je to što me zanima!

Opijaju se tamponom: 'U kafiću onda pijem sok i nemam zadah'

Zabrinuta majka tinejdžerice otkrila je kako se djevojke 'opijaju' na bizaran način tako što higijenske tampone natapaju u žestoka alkoholna pića, a onda ih stavljaju u rodnicu
Vidi originalni članak

Konzumacija alkohola među mladima u stalnom je porastu, a porazne podatke dodatno pogoršava najnovije šokantno otkriće - naime, zabrinuta majka jedne tinejdžerice iz županjskog kraja za Glas Slavonije otkrila je kako se neke mlade djevojke 'opijaju' na bizaran način tako što higijenske tampone natapaju u žestoka alkoholna pića, a onda ih stavljaju u rodnicu kao kada imaju mjesečnicu. 

Zaprepaštena majka prepričala je priču svoje kćeri koja joj je kazala kako neke njezine prijateljice već duže primjenjuju ovaj način te da su ''oduševljene''. Ispričale su kako onda u kafiću s prijateljicama ''pristojno mogu piti sok, nemaju zadah na alkohol'', a učinak je 'odličan'. 

Liječnik: To je poremećaj ličnosti

Predstojnik Klinike za ginekologiju i opstetriciju KBC-a Osijek, prof. dr. sc. Darko Čuržik kazao je kako je upoznat s pojavom među djevojkama no u praksi ga, na sreću, nije imao. 

- Upitno je dovode li se na taj način uopće u alkoholizirano stanje, a sigurno oštećuju sluznicu vagine, jer se obično radi o 40-postotnom alkoholu. Mogu se stvoriti erozije (ranice) na sluznici vagine, što je podloga za infekciju, a kasnije može biti i jedan od uzroka neplodnosti. Potrebno bi bilo i mišljenje psihijatra o takvoj osobi, jer se radi o poremećaju ličnosti - smatra dr. Čuržik.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Kosoo 22.05.2016.

    Piju na vaginu a kako tek onda puše ?

  • Miroslav Čalo 19.05.2016.

    Neka si nabiju u šupak prije će im doći do mozga i jače će djelovati.

  • Coprnica Agram 17.05.2016.

    a blesavije ne ide, ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare