To je to što me zanima!

Opljačkale ga u Ilici: Slomile ruku zagrebačkom Casanovi

Odvjetnik Željko Martić (82) ima albume s fotografijama svih 2500 žena s kojima je spavao, a sada su ga pretukle dvije razbojnice koje su mu ukrale novčanik...
Vidi originalni članak

Hodale su u štiklama pa je sve odzvanjalo. Jedna je imala oko 20 godina. Bila je zgodna i našminkana. Njezina prijateljica je izgledala kao sasvim obična djevojka. Nije privlačila pažnju, opisao nam je mladić dvije djevojke koje su u ponedjeljak opljačkale zagrebačkog odvjetnika Željka Martića (82). No, dvije djevojke nisu bile prve koje su ušle u odvjetnikov stan u zagrebačkoj Ilici.

- Ni sam ne znam koliko ih je bilo u ovom stanu. Stotine, tisuće - pohvalio nam se Martić prije deset godina o kome smo priču objavili u prvom broju 24sata. Tada je imao 72 godine i tvrdio je kako je do tada “spavao” s najmanje 2300 žena.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u srijedu!

24sata

>>> U Panorami pročitajte sve o top namirnicama koje ekspresno otapaju salo na trbuhu!

24sata

>>> Zaigraj i najveću nagradnu igru 24sata i osvoji KIA Sportage - vrhunski SUV niske potrošnje! Skupljaj kupone i pripremi se na novih mjesec dana slavljeničkog darivanja!

Idi na 24sata

Komentari 72

  • mediterano 17.06.2015.

    Taj tip je često bio gost u onoj emisiji Marije Štrajh na OTV, prije nekih desetak godina. Neznam dali ta emisija jos postoji, ali se sjecam da ga je u par navrata optuživala, da su joj se neke bosanske izbjeglice žalile da ih je seksualno iskoristavao.

  • Kleopatra ❤ 17.06.2015.

    nadan se da me admin neće kazniti ako kažen : Bravo curke !!!!! Hehe neka ste ga , njihove slike neka zaljepi na zadnjoj stranici albuma

  • gabriella_1 17.06.2015.

    Koji lik! I za kraj ga išamarale dvije balavice! Spavao s prostitutkama i time se hvalio!? Evo dokaza da ti ni obrazovanje ni gospodsko podrijetlo ni bogatstvo ne mogu dati pamet, manire, tj da budeš gospodin u pravom smislu te riječi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare