To je to što me zanima!

Opljačkali ih, a onda ih pitali koga da nazovu da ih oslobodi

Dvojica maskiranih pljačkaša upali su usred noći u kuću u Zaprešiću. Vezali su bračni par (60 i 63). Ukrali su im oko 300.000 kuna i pobjegli njihovim Mercedesom
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u Ulici Rakitovec II. u Zaprešiću supružnike (60 i 63) opljačkala su dvojica maskiranih razbojnika u fantomkama i kapuljačama. Na vrata spavaće sobe banuli su oko 3 ujutro u noći s petka na subotu. 

Tražili su zlato. Vlasnik kuće skočio je na jednog od provalnika no pljačkaš ga je udario drškom pištolja, a zatim su supružnike vezali i prijetili im pištoljem. Kada su ovi rekli da nemaju zlata, lopovi su tražili novac i do njega došli u spavaćoj sobi. Odnijeli su oko 300.000 kuna

U jednom trenu ženi je pozlilo, jedan od lopova donio joj je i čašu vode

- Zašto plačete? Pa u dvorištu imate Mercedes. Ne bojte se. Sve će biti brzo gotovo! Samo recite koga da nazovemo da vas dođe osloboditi - kazali su lopovi i nakon pola sata su pobjegli Mercedesom koji su ukrali supružnicima ispred kuće. 

Automobil su brzo ostavili kod obližnje pruge. Dramu je za Večernji list ispričao njihov sin (30). 

-  Razbili su prozor sa stražnje strane i tako ušli u kuću. Možda su to napravili i prije tog dana pa su čekali u praznom potkrovlju - kaže muškarac, svjestan da u kući nije dobro držati veće svote novca. 

Mjesec dana ranije lopovi su iz obiteljske kuće u Sesvetama odnijeli pola milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • tonitonic 14.10.2014.

    Ne trebaju daleko tražiti...ovi su jako dobro znali kome ulaze u kuću...

  • vemaria 14.10.2014.

    slično je bilo u PBZ u Zaprešiću ,nikada nije riješeno,između redaka puno toga piše.

  • dipsy2010 14.10.2014.

    Ispada da su provale u obiteljske kuće u zadnje vrijeme unosnije nego pljačka banke ili mjenjačnice. Meni sve ovo zajedno liči na ribarske priče ..... Žao mi je vlasnika zbog pretrpljenog straha, ali da je tolika lova u igri, nema logike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare