To je to što me zanima!

Opljačkali su ga i silovali: A još je zbog toga završio u zatvoru!

Naime, homoseksualnost je u Tunisu ilegalna. Tako je nesretnik (22) dobio istu zatvorsku kaznu kao i njegovi napadači. Grupe za ljudska prava pozivaju vlasti da ga oslobode
Vidi originalni članak

Nesretnik (22) u Tunisu završio je u zatvoru na osam mjeseci i to zato što je bio žrtva pljačke i silovanja. Nakon što su ga napala dvojica muškaraca na jugu Tunisa prijavio je to policiji u gradu Sfax, no umjesto da mu pomognu, oni su ga još natjerali na detaljni analni pregled i optužili ga za homoseksualnost, javlja Daily Mail.  

Naime, homoseksualnost je u toj afričkoj zemlji ilegalna.  Tako je dobio istu zatvorsku kaznu kao i njegovi napadači. 

Grupe za ljudska prava pozivaju vlasti da ga oslobode, a njegovu obranu da se žali. Pokrenuta je i peticija za njegovo puštanje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dalibor0704 12.02.2019.

    U Dubaiu su 3 domoroca silovala 15 godišnjeg Švicarca. Njih 3 nitko nije kazneno gonio, a klincu su odrezali dugogodišnju robiju jer je "zaveo pravovjerne". Radi buke koja se digla, klinca su i oca mu protjerali iz Dubaia. To su vam banditi prve klase, puni svoje "tolerantne miroljubive vjere pune ljubavi".

  • Garfield.123 12.02.2019.

    Sad ce se napokon nauživati u zatvoru. Napaljenih muškaraca u izobilju, može birati kojeg ce zadovoljiti. U biti su mu napravili uslugu.

  • branimir220250 12.02.2019.

    Hoće se on faliti , da je uživao,pa sad nek mu bude❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare