To je to što me zanima!

U pljački zlatarnice vezali su trudnu ženu i ranili muškarca

Zagreb: Pljačku je pokušao spriječiti poznanik radnika. Primio je pištolj koji je držao razbojnik. On je opalio i ranio ga u prst. Trudnicu su pljačkaši vezali izolir trakom
Vidi originalni članak

Dvojica naoružanih razbojnika opljačkali su u srijedu ujutro zlatarnicu "Ante" u Ilici 92, kod Britanskog trga. U trenutku pljačke u zlatarnici su bili trudnica K.P. (28), sestra zaposlenika N.B. (30) te njihov poznanik M.B. (49). U vrijeme razbojništva djelatnik je nakratko izašao van nešto obaviti. Pljačku je pokušao spriječiti poznanik djelatnika koji je pljačkaša primio za pištolj koji je opalio i pogodio ga u prst. Za to vrijeme bezobzirni pljačkaši izolir trakom vezali su trudnu ženu kako ne bi pobjegla. K.P. je u devetom mjesecu trudnoće. 

Ranjenog muškarca prevezli su u bolnicu. Nije poznato što su točno pljačkaši odnijeli sa sobom. Bili su polumaskirani, sa šiltericama na glavi.

U zlatarnicu je kasnije došao i vlasnik Ante Dodić (71). Bio je vrlo potresen i uzrujan. Rekao nam je kako su mu 'počistili cijelu zlatarnicu'. Unutar zlatarnice postavljene su nadzorne kamere, ali nisu radile u vrijeme pljačke. Obližnja kladionica ima vanjsku kameru pa policajci sada pregledavaju snimke. Više informacija znat će se nakon završetka očevida.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 21.04.2011.

    To je dogovorena pljačka čim se dogodila kad je radnik izašao,a kamere nisu radile!!!

  • dylan 21.04.2011.

    dečki su imali dvije dojave jednu za kladionicu drugu za zlatarnu odigrali su drugu sigurniju

  • nefer 20.04.2011.

    ma trebaju kazniti ove iz kladionice sto neovlasceno slikaju one koji pljackaju zlatarnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare