To je to što me zanima!

Oporba o Uljaniku: 'Odlučit će kada će to odgovarati HDZ-u'

Hoće li biti stečaja Uljanika to ovisi o tome kako će to u trenutku odgovarati HDZ-u, istaknuo je HSS-ov Krešo Beljak. Peđa Grbin (SDP) je rekao da nema ništa protiv odgode ako ona pogoduje Uljaniku
Vidi originalni članak

 

Nakon vijesti da je odgođen stečaj u Uljaniku d.d. stigle su prve redakcije oporbenih zastupnika. Peđa Grbin (SDP) podsjetio je da su do sada odgođeni svi stečajni postupci i smatra da nikoga ne bi trebalo iznenaditi ova odgoda. 

- Ako postoji i minimalna šansa da se pronađe nekakav partner koji bi bio spreman uložiti i spasiti 3. maj i Uljanik nemam ništa protiv toga da se stečaj odgađa, ali ako je to u svrhu odgađanja odluke do iza izbora kako bi se vladajućima nanijela što manja šteta onda je to potpuno neprihvatljivo - rekao je Grbin. 

POSLOVNO INFORMACIJSKI SUSTAVI Sud otvorio i zaključio stečaj tvrtke iz sastava Uljanika...

Krešo Beljak (HSS) nije ni sumnjao da će se odluka o stečaju odgoditi. 

- Bit će taman pred izbore konačna odluka, ako će to odgovarati HDZ-u, a nakon neće onda neće biti odluke. Sve u ovoj državi je usmjereno na način koji odgovara HDZ-u. Zato imamo ovako dugačku kampanju za europske izbore, jer to odgovara HDZ-u. Hoće li biti stečaja Uljanika to ovisi o tome kako će to u trenutku odgovarati HDZ-u. Nažalost pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što dulje na vlasti - uvjeren je Beljak. 

ČEKA SE ODLUKA Horvat: Kinezima nije ponuđen samo koncept brodogradnje

Podsjetimo, u petak je Trgovački sud u Pazinu ponovno odgodio ročište na kojem bi se trebalo odlučiti o stečaju Uljanika d.d. Stečajni upravitelj i Sindikati bili su za odgodu i trenutno čekaju odluku kineskih investitora. Oni bi se o Uljaniku i 3. maju trebali oglasiti u idućih desetak dana. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ljubica ljubičica_1 04.05.2019.

    Kad prođu EU izbori biće proglašen stečaj.Pa to znaju i ptice na grani.

  • 03.05.2019.

    Oporba ???, Hahaaahaaaa ovo je Cirkus !!!! A ne Politika !!!! Hrvatski Narod hoće Naprijed !!!!!! A ne unazad !!!! Kmecite ko babe stare od kako je hdz na vladi !!! Sta Radite za Dobrobit Hrvatske ??? Ništa ama bas Ništa !!! Vrijeme jeda Nestanete

  • Idemo prema boljem 03.05.2019.

    Ništa, ama baš ništa od oporbe osim pljuckanja, lajanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare