To je to što me zanima!

Oprez na A1: Planuo Mercedes

Između čvorova Ravča i Zagvozd: Do kvara je došlo na elektroinstalacijama. Vozač je pokušao sam ugasiti vatru dok su vatrogasci stizali, no nije pomoglo. Automobil je već izgorio
Vidi originalni članak

Na autocesti A1 u Rašćanima, između čvorova Ravča i Zagvozd došlo je do kvara na vozilu koji je uzrokovao zapaljenje automobila. 

Vatrogasci su izašli na teren. Prema prvim njihovim informacijama nema ozlijeđenih. Radi se tek o materijalnoj šteti.

POGLEDAJTE VIDEO: Planuo automobil

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske kažu kako su dojavu dobili u 14 sati i 30 minuta: 

- Na kolniku autoceste u pravcu Splita, došlo je do požara na vozilu Mercedes makarskih registracijskih oznaka. Vozač je zamijetio dim iz automobila i stao u zaustavnu traku. Pokušao je sam ugasiti požar, ali kako nije uspio, pozvao je vatrogasce - javljaju iz policije. 
Materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar, ali vozilo je već bilo izgorjelo. Za sada se pretpostavlja kako je kvar nastao na elektroinstalacijama. 

Kako se vidi sa snimke koju smo dobili od čitatelja, gusti dim stvarao je probleme u prometu na toj dionici.

Vozilo je parkirano u smjeru Zagreba, a promet se odvija u dvije prometne trake. Iz Hrvatskog autokluba vozače pozivaju na oprez. Vozi se uz ograničenje brzine do 60 kilometara na sat. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 14.06.2020.

    Vozač imao sreće

  • Hiroo_Onoda 14.06.2020.

    Zapaljenja su postala svakodnevna. Sada nisu na spisku samo auti osoba iz kriminalnog miljea već su ravnopravno zastupljeni i oni stoke sitnoga zuba. Taj masovni uvoz stare krame počeo je uzimati svoj danak.

  • JosipJazvo 13.06.2020.

    ono kad te alfa prođe pored tebe haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare