To je to što me zanima!

Oprez, vozači: Čak pet naleta vozilima na divljač u dva dana

U posljednja dva dana na međimurskim prometnicama je evidentirano pet naleta vozilima na divljač. Kako bi se spriječili ovakvi događaji, policijska uprava upozorava vozače da obrate pažnju na prometne signalizacije
Vidi originalni članak

U posljednja dva dana na međimurskim prometnicama policija je zabilježila pet naleta vozilima na divljač (srneća divljač), koja je pretrčavala kolnik.

PRIJETE VAM KAZNE Vozači, oprezno! Od 1. studenog morate upaliti i dnevna svjetla

Nalete na divljač zabilježili su na prometnicama u Dragoslavcu, između Šenkovca i Brezja, između Sivice i Podturna, između Dekanovca i Gardinovca te između Murskog Središća i Štrukovca.

- Kako bi se spriječili ovakvi događaji, upozoravamo vozače da tijekom vožnje obrate pažnju na postavljenu prometnu signalizaciju, koja ih upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti. Pojava divljači na našim prometnicama najučestalija je u ranim jutarnjim i večernjim satima. Ujedno, apeliramo na sve sudionike u cestovnom prometu da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te da poštuju prometna pravila i postavljenu prometnu signalizaciju kako bi sigurno stigli na svoja odredišta - poručuju iz PU međimurske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare