To je to što me zanima!

Opsadno stanje u Hamburgu: Autom uletio u zračnu luku, uzeo dijete za taoca pa pucao!

Netom prije nego što su snage sigurnosti uočile napadača u zračnoj luci, njegova je supruga alarmirala policiju i u hitnom pozivu upozorila policajce da njezin suprug žuri u zračnu luku  s djecom
Vidi originalni članak

Kako javlja njemački Bild, u zračnoj luci u Hamburgu u subotu navečer odigrala se prava drama. Naime, nepoznatog muškarca očevici su vidjeli ispred Terminala 1 u Audiju bez registarskih oznaka. Odjednom je odjurio, a nekoliko minuta kasnije automobilom je probio sigurnosnu ogradu na sjevernim vratima i zabio se u peron.

Muškarac je, prema informacijala Bilda, u svom automobilu držao zarobljeno dijete. Netom prije nego što su snage sigurnosti uočile napadača u zračnoj luci, njegova je supruga alarmirala policiju i u hitnom pozivu upozorila policajce da njezin suprug žuri u zračnu luku  s djecom.

On je navodno iz svog vozila ispalio nekoliko hitaca te se s djecom zabarikadirao u Audiju.

Zračni promet u Hamburgu potpuno je obustavljen. Svi pristupi terminalima su blokirani, a na licu mjesta su jake policijske snage.

U zraku su i policijski helikopteri. Naoružana policija ispratila je ljude s terminala 1 na sigurno.

Najvjerojatnije se radi o eskalaciji spora oko skrbništva nad djetetom, rekla je za t-online glasnogovornica policije. Navodno je muškarac oteo svoje četverogodišnje dijete. Glasnogovornica je demantirala medijske napise da je riječ o dvoje djece.

Obitelj živi odvojeno, dijete vjerojatno živi s majkom. Vjerojatno je danas otac odveo dijete protivno majčinoj volji. Policija je u kontaktu s muškarcem, nastavila je glasnogovornica. Na licu mjesta nalazi se i policijski pregovarački tim koji se poziva u slučaju otmica.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • giuseppina 05.11.2023.

    Jadno dijete ,traume za cijeli život .

  • Uspravan 05.11.2023.

    Primjeniti " Kinesko pregovaranje". ( Za one koji nisu možda vidjeli fotografije: 1 dolazi pregovarač, 2. potom otmičar 3. počinje pregovor i slijedi hitac pregovarača u otmičarevu glavu. 4. Pregovor uspješno okončan, uz trošak od 1 euro ( vrijednost metka).

  • minerko 05.11.2023.

    To je sad veliki problem kod nas u europu mogu svi i kao moramo ih prihvatiti hraniti i davati pomoč. Pitam se recimo što bi se desilo da su Ukrajinci emigrirali u neku arapsku državu dali bi ih poklali ili žive spalili na lomači. Oni na takv način ne razmišljaju. Zašto uopče dolaze ovamo ako smo mi pogani loše se živi itd. A kod nji med i mljeko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare