To je to što me zanima!

Opsadno stanje u Puli: Prijetio da će ozlijediti policiju i ženu

S obzirom na to da je muškarac prijetio i da će upotrijebiti vatreno oružje,  policijski službenici zatvorili su okolne ulice kako bi zaštitili građane, rekli su u policiji. Muškarca su uhitili oko 19 sati
Vidi originalni članak

Danas oko 18 sati u pulskom naselju Šijana bilo je opsadno stanje. Policija je blokirala cestu, a interventni policajci uputili su se u  kuću na raskrižju 43. Istarske divizije i Kastavske. 

Policija je, uz prisilu, uhitila 47-godišnjaka zbog nasilja u obitelji. Na teren su stigli oko 17.50 sati, a muškarac se nalazio na katu obiteljske kuće odakle je prijetio policiji hladnim oružjem kao i da će ozlijediti ženu koja se nalazila s njim u stanu.

S obzirom na to da je muškarac prijetio i da će upotrijebiti vatreno oružje,  policijski službenici zatvorili su okolne ulice kako bi zaštitili građane, rekli su u policiji. Muškarca su uhitili oko 19 sati.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Uhićeni muškarac se prilikom postupanja ozlijedio hladnim oružjem kojim je prijetio te je nakon ukazane hitne medicinske pomoći prevezen u OB Pula. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • angeloo 21.08.2018.

    Da li je Hitna došla na vrijeme i je li doktor bio nutra.?Ak nije,Kujo ostavka...

  • ColleenMeurer 20.08.2018.

    Sestra moja najbolja prijateljica zarađuje $ 89 p0 satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, no prošlog mjeseca plaća joj je 21.306 dolara, a samo nekoliko sati radila na internetu. Zašto više ne biste saznali. Posjetite sada...>> Ecash10.COM

  • gladijator 20.08.2018.

    Štifanić se iznervirao. Ovo je ili igrokaz ili je stvarno pukao. Taman je na slobodi i opet ženska, on baš nema sreće sa ženama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare