To je to što me zanima!

Optužen američki psiho koji je u Zagrebu zatočio bolesnog brata

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 38-godišnjeg Amerikanca, tereteći ga da je svog brata s metalnim i tjelesnim teškoćama zatočio u kući u Zagrebu, izgladnjivao ga i ozlijedio
Vidi originalni članak

Protiv američkog državljanina kojeg se optužnicom tereti za protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teških tjelesnih ozljeda predloženo je produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega i ponavljanja nedjela, izvijestilo je u petak navečer Državno odvjetništvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Terete ga da je od veljače do 14. kolovoza svom bratu koji ima teže tjelesne i mentalne nedostatke onemogućio slobodu kretanja i napuštanja kuće i vezivao ga raznim sredstvima uslijed čega je žrtva zadobila brojne tjelesne ozljede.

Optuženik je živio s bratom u zajedničkom kućanstvu u Zagrebu te mu je bio postavljen za skrbnika. No osim što ga je držao vezanog, uskraćivao mu je hranu i njegu čime ga je doveo u stanje izrazite mršavosti i smanjene mišićne mase, navodi se u optužnici.

VIDEO: JEZA U ZAGREBU Susjedi američkog psiha: 'Brata je držao okovanog, progoni me to lice. Neka kazne monstruma'

Amerikanca su prijavili susjedi koji su u njegovom dvorištu primijetili pothranjenog muškarca kako zavezanih ruku i s lancima na nogama puzi do smeća te pokušava pojesti otpatke hrane. Kad mu je policija pokucala na vrata optuženik je prvo tvrdio da je sam u kući, a nakon što je utvrđeno da je skrbnik starijem bratu koji ima autizam tvrdio je da mu brat živi u Americi.

No policija je nakon što je pribavila nalog pronašla u toaletu žrtvu koja je bila u jako lošem stanju, s rukama na leđima vezanim plastičnim vezicama i policijskim lisicama na nogama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • prokurator 14.11.2020.

    trumpov birač.

  • _Varešak_ 14.11.2020.

    Vratite oba amerima neka mu oni sude i neka se oni brinu o obojici.

  • livija i ja 14.11.2020.

    Ovo je dokaz da kod nas doseljavaju neki čudni ljudi jer su čuli da je ova država raj za sve vrste kriminala te da suđenja uz prave odvjetnike traju do zastare sa ovim korumpiranim krivosuđem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare