To je to što me zanima!

Optužena da je kriva za smrt majke jer se nije brinula o njoj

O majci se nije brinula na odgovarajući način, posebice o njezinoj higijeni, te joj nije pomagala pri promjeni položaja tijela u krevetu, pa je kod starice došlo do razvoja višestrukih teških dekubitusnih rana
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnici protiv 45-godišnjakinje zbog prouzročenja smrti iz nehaja. Okrivljenicu se sumnjiči da je od sredine 2016. godine pa nadalje u obiteljskoj kući u Koprivnici u kojoj je stanovala sa svojom 87-godišnjom majkom, nakon što je majka pala i slomila desnu natkoljeničnu kost te postala nepokretna i nesposobna za brigu o sebi, nije je odvela liječniku, olako smatrajući da neće doći do težih posljedica.

O majci se nije brinula na odgovarajući način, posebice o njezinoj higijeni, te joj nije pomagala pri promjeni položaja tijela u krevetu, pa je kod starice došlo do razvoja višestrukih teških dekubitusnih rana na prsima, leđima, kuku i nogama. Okrivljenica je pozvala hitnu pomoć tek 15. kolovoza 2017. godine kad je majka otpremljena u bolnicu gdje je istog dana umrla zbog septičkog šoka i akutnog zatajenja srca.
 
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LANA555 21.02.2018.

    Bravo i treba takve kažnjavati koi se ne žele brinuti za svoje roditelje .To je sramota da se tako postupa prema svoim roditeljima starim a pogotovo nemočnim .

  • Preteznovedro 21.02.2018.

    Takvih slučajeva ima u staračkim domovima a znam slučaj da je žena otpuštena iz bolnice u dubokim ranama koje je dobila u bolnici. Tko u takvim slučajevima treba biti optužen?

  • škver 21.02.2018.

    Tako će i nju dočekati !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare