To je to što me zanima!

Optužili mladića za prijetnje, iznudu, nasilje u obitelji i krađu

Muškarca (28) tereti se da je u svibnju prijetio 19-godišnjaku i tražio ga novac, ali i da je prijetio članovima obitelji svoje djevojke te da je s mladićem u listopadu provalio u dućan
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu podiglo je optužnicu protiv mladića (28) zbog pokušaja iznude, prijetnje, nanošenja teških ozljeda i nasilja u obitelji, ali i teške krađe zajedno s 25-godišnjakom.

Starijem muškarcu se stavlja na teret da je 11. svibnja 2020. oko 18 sati na trgu u Raši pristupio 19-godišnjaku kojeg poznaje od ranije, te ga rukom uhvatio za vrat i od njega tražio da mu sljedeći dan plati 500 kuna. Kako mu mladić novac nije dao dan kasnije, 28-godišnjak je opet zaskočio mladića oko 19.30 sati i tom mu prilikom pokazao pajser tražeći novac, ali u iznosu od tisuću kuna s rokom isplate do 23 sata, prijeteći da će mu doći doma i ozlijediti njega i njegova oca.

Osim toga terete ga da je od kraja ožujka do 6. listopada 2020. godine na području Labina, u stanu u kojem živi sa svojom 20-godišnjom djevojkom rekao da će nauditi članovima njezine obitelji, nakon čega je i fizički nasrtao na nju rukama i nogama prilikom čega je ona zadobila ozljede (modrice, otekline i ogrebotine, te ozljede prsne kosti), a zatim joj taj isti dan u 21 sat na trgu u mjestu Raša zaprijetio joj da će ju ubiti dok je ona bila u vozilu.

Uz sve navedeno, optužnicom se 28-godišnjaka i 25-godišnjaka tereti da su zajedno u noći sa 3. na 4. listopada 2020. u mjestu Vinež kod Labina, provalili u trgovinu na način da su razbili staklo ulaznih vrata te kroz tako nastali otvor ušli u unutrašnjost odakle su uzeli više kutija cigareta i alkoholnog pića u vrijednosti od 1.500,00 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Obren257 08.01.2021.

    Perspektivna mladez.Skrbnici mekog srca su pravosudje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare