To je to što me zanima!

"Ispričavam se fotoreporteru, postupio sam neprimjereno"

Optužno vijeće je prekinuto jer odvjetnik Darka Marinca zahtjeva da se izdvoje dokazi koje smatra nezakonitim. U ponedjeljak će odlučivati o optužnici
Vidi originalni članak

Znate da sam uvijek bio dostupan za izjave u zadnjih pet, šest godina. Dopustite da vam kažem svoju verziju jučerašnjeg incidenta. Na neprofesionalno postupanje vašeg kolege reagirao sam neprimjereno i ovim putem mu se ispričavam, kazao je okupljenim novinarima Damir Polančec izlazeći u srijedu iz Županijskog suda u Zagrebu. Polančec je u utorka, naime, odgurnuo i vrijeđao fotoreportera portala Javno.hr.

Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu u ponedjeljak će nastaviti odlučivati o osnovanosti optužnice u aferi Spice. Vijeće je prekinuto jer odvjetnik Darka Marinca, Veljko Miljević, zahtjeva da se izdvoje dokazi koje smatra nezakonitim. Miljević nezakonitim smatra provedeno knjigovodstveno vještačenje na kojem je utemeljena optužnica protiv optuženih u aferi Podravka.

- Zakon o kaznenom postupku jasno kaže da složena vještačenja mora provesti specijalizirana ustanova ili tim te da se moraju provesti dva ili više vještačenja - kazao je Miljević.

Uz Damira Polančeca u aferi Spice su optuženi bivši čelnici Podravke Darko Marinac, Zdravko Šestak, Josip Pavlović i Saša Romac, odvjetnik Zoran Marković, vlasnik i direktor splitske tvrtke SMS Srđan Mladinić te suvlasnik varaždinske Fima Grupe Milan Horvat.

Među svjedocima koje bi sud trebao pozvati spominje se i ime bivšeg premijera Ive Sanadera.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • plavi cvijet 12.01.2011.

    Kako ono Gibonni pjeva:"Najteže je reći: Oprosti."

  • pravda je spora 12.01.2011.

    ma polančec grješiš sa isprikom odi do mamića pa vidi kako se to radi profesionalno.

  • user_74067 12.01.2011.

    Eeee moj Damire crni Damire, imao si priliku, imao si Podravku, imao si cijelu sjeverozapadnu Hrvatsku uz sebe, imao si PRILIKU sjebat Sanadera da nije ni znao šta ga je snašlo a mogao je mislit da si jedan od njegovih, prodao si se za "šaku dukata"...Mog'o si reć DOSTA JE BILO nedam Podravku, Sanadera si mogao ti smjenit imao si MOĆ koje nisi ni bio svjestan....ljudi bi te nosili kao največeg HEROJA.......a sad ti jedino mogu reć poslušaj pjemu od Riblje Čorbe "POGLEDAJ DOM SVOJ ANĐELE"......

Komentiraj...
Vidi sve komentare