To je to što me zanima!

Orahovica: Slomio vrat u prometnoj, umro na mjestu

Vozač (61) je kod Orahovice prešao na suprotnu stranu ceste i zabio se u Ford kojeg je vozio V.R. (23). Na mjestu je umro nakon što je slomio vrat
Vidi originalni članak

Milana D.(61) našli su mrtvog u autu nakon sudara oko 19 sati u nedjelju na cesti između Orahovice i Čačinaca. Obdukcijom su utvrdili da je preminuo u sudaru zbog loma kralježnice u predjelu vrata. Prešao je u suprotni trak i nakon 100 metara udario u auto kojeg je vozio Vedran Runje (22) iz Voćina. On je slomio šaku.
- Vraćao sam se iz Đakova i primijetio auto s dugim svjetlima, pa sam mu 'blicao' nakon čega ih je isključio, a potom je skrenuo na moju stranu kolnika. 'Blicao' sam mu. No, automobil je jurio, pa sam usporavao svoj Ford. Kada sam vidio da i dalje ide prema meni, ostao sam na svojoj strani, zakočio i nogama se odupro o pod vozila. Udarac je bio strašan, pa sam se jedva izvukao iz auta - ispričao je Vedran Runje potvrđujući kako je priskočio u pomoć vozaču iz drugog auta, ali je već bio mrtav. Dodao je kako je prošlo više vozila, a zaustavili su se tek jedan lovac i vozač kamiona.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nebo nema miljenike 28.12.2009.

    taj više nema problema,blago njemu

  • eurodiesel 28.12.2009.

    mrtvac kriv za prometnu nesreću u trenutku koje je ve bio mrtav...LOL...svakavih nebuloza u novinarstvu....jesu ga oživljavali da prizna krivicu?? nakon toga može ponovo umrt!!!

  • 28.12.2009.

    ako možeš mrtav glasati,onda možeš i skriviti nesreću

Komentiraj...
Vidi sve komentare