To je to što me zanima!

Orban izbjeglicama: 'Nemojte više dolaziti, kaznit ćemo vas'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mađarska vlada odlučila je upozoriti izbjeglice da u tu zemlju ne ulaze ilegalno i to preko novina. U libanonskom listu An-Nahar i jordanskom Al-Rai platili su oglase
Vidi originalni članak

Nakon što je podigla zid tj. ogradu prema Srbiji i Hrvatskoj, mađarska vlada odlučila je oštro upozoriti izbjeglice da u tu zemlju ne ulaze ilegalno i to preko novina . U najvećem libanonskom dnevnom listu An-Nahar i jordanskom Al-Rai platili su oglase .

Orbanova vlada objavila je oglas preko cijele stranice u kojem upozoravaju da sve koji pokušaju ilegalno ući u Mađarsku čekaju "najstrože moguće kazne ".

- Ne slušajte krijumčare ljudi. Mađarska neće dopustiti ilegalnim migrantima da uđu na njen teritorij - stoji u tekstu oglasa.

U Libanonu je, inače, 1,2 milijuna sirijskih izbjeglica , a u Jordanu oko 630.000 . Neki od njih izrazili su interes za odlaskom u Europu, javlja ABC News .

POGLEDAJTE VIDEO: Žica na mađarskim granicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mađarska je 15. rujna zatvorila granicu sa Srbijom i uvela oštrije kazne za sve koji pokušaju oštetiti ogradu ili na neki drugi način prijeći granicu. To je dovelo do preusmjeravanja izbjegličkog vala prema Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • sp analiticar 21.09.2015.

    covjek ima svoje ja,svaka cast

  • Galeb i ja 21.09.2015.

    Konacno jedan koji drzi do svoga naroda a ne do islamista.

  • Miške 21.09.2015.

    Vidite kako je sve relativno. Kad je moja generacija išla u OŠ učili su nas da mrzimo Nijemce, Talijane, Mađare, Bugare a da volimo one druge. Sad se bi svi išli raditi u Njemačku, divimo se Mađaru Orbanu a u Trst smo navalili da kupujemo šuškavce i najlon košulje, satove i parker vjetrovke, traperice u autobusima kao ovi danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare