To je to što me zanima!

Orbanov ministar: Milanović nas vrijeđa, a Srbiju ucjenjuje

Umjesto da registira izbjeglice, Hrvatska ih je masovno prevozila u Mađarsku, ucjenjivala Srbiju i pravila apsurdne optužbe protiv Mađarske - kaže Szijjarto
Vidi originalni članak

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto izjavio je da hrvatski premijer Zoran Milanović kontinuirano vrijeđa Mađarsku i Mađare, prenosi B92.

- On nastavlja vrijeđati iako bi trebao imati razloga za skromnost jer je hrvatski imigracijski sustav propao za jedan dan - kaže Szijjarto.

On dodaje kako su u protekla dva tjedna razlike između Hrvatske i Mađarske postale jasne:

- Umjesto da registrira izbjeglice i osigura ih, Hrvatska ih je masovno prevozila u Mađarsku, ucjenjivala Srbiju i pravila apsurdne optužbe protiv Mađarske. Nasuprot tome, Mađarska je u skladu s europskim propisima osigurala više od 240.000 izbjeglica ove godine i većinu je registrirala - kaže Szijjarto.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • Priska Bresci 27.09.2015.

    Zao mi je tog gospodina nemojte mu zamijenit sad su se ogradili pa nevvide i ne čuju nikoga osim Srba.Cekajte malo lije čeka iza plota posije ce biti kasno.TO su vaši saveznici Srbi .vise puta ljudi nisu svijesti sto govore i kako vredaju normalno da se HR brani pa nemozete svi po njo klesat nece ono plesat kako vi svirarate ne zaboravite da je i ona u EU (Šteta )Da su Mađari primjer Europi nisu to čije svije govori zat i vi snizite malo taj viso ton.

  • fiore 27.09.2015.

    ma šta ste se uvatili hrvatske?mađari i srbi se slizali i sad opalili protiv hrvata i hrvatske?jako žalosno!pa uzmite sebi te imigrante,nisu to izbjeglice?a vi ližite se međusobno,a hrvate i hrvatsku ostavite više na miru!sad će vam brzo sevka i igor ,pa pišite i dižite nakladu" kurira i blica" pišući o njima!sram vas bilo!

  • opussave 27.09.2015.

    Szijjarto ne brini, neće još dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare