To je to što me zanima!

Orešković: Zoran Milanović nije naš kandidat za predsjednika

Niti u SDP-u on nije potencijalni kandidat, a kamoli da bi takvu funkciju ili ulogu imao među drugim strankama, kaže bivša šefica Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa
Vidi originalni članak

Osnivačica i bivša šefica saborskog Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa Dalija Orešković u RTL-u Danas govorila je o svojoj novoj stranci START-u.

Kaže da zasad ne može otkriti tko je stao uz nju.

- Otkrivat ću ih pomalo. Prvi cilj je bio okupiti nova lica, mlade dosad neafirmirane ljude na javnoj sceni pa njihova imena i prezimena u ovom trenutku još ništa puno ne bi niti značila. Dva imena o kojima javnost već nešto može znati su Duje Prkut i Marko Torjanac. Uskoro ćemo otkrivati i druga imena. Kada za to dođe trenutak - rekla je Orešković.

Otkrila je i podržava li Zorana Milanovića. 

- Ne vidim da je Zoran Milanović kandidat oporbe i koje to oporbe? Niti u SDP-u on nije potencijalni kandidat, a kamoli da bi takvu funkciju ili ulogu imao među drugim strankama. Stranka koja se osniva i kojoj sam idejna začetnica sigurno želi promovirati nove politike, pa i nova lica i u tom kontekstu Milanović nije naš kandidat - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • ina67 31.12.2018.

    Jasno je da Milanović neće biti kandidat za predsjednika, ali nešto razmišljam i dolazim do zaključka, a zašto ne, pa u čemu KGK prednjači? Ni u čemu, osim s večerama, zaboravila je da bi trebala biti predsjednica svih, lupala je šakom o stol za ništa naspram ovoga što se stalno događa, pa zašto ne i Milanović ili bilo tko drugi. Jasno je da one kartice poznatih ljudi u svijetu za koje je govorila da ih ima punu torbu koje će biti od pomoći ništa ne znače, dovedeni smo do toga da smo postali zadnji, eto u svemu, Švicarska itd. Sad je jasno zašto je došla neki dan u Rijeku i na Korzu pila kavu, valjda je sad jasno i njoj , niti je bilo euforije, niti skupljanja oko nje, a gle kod kuće, u kraju u kojem je odrasla, sad je izgleda kasno za ljubav.

  • stominac 30.12.2018.

    asaaa koje ludare, za ovu blentaču je i vrapče preblaga ustanova!!

  • nori 🖖 30.12.2018.

    Ova maska iritira

Komentiraj...
Vidi sve komentare