To je to što me zanima!

Originalnim oglasom oduševio Hrvatsku i popunio sezonu: 'Ja dočekujem goste, a i sam čistim'

Petar iz Selina u nizu generičkih oglasa, objavio je i svoj unikatni. Imamo najdulju plažu u Hrvatskoj, preko 6 kilometara obalne crte na kojem se ne događa, ama baš ništa, kaže simpatični iznajmljivač
Vidi originalni članak

Ovo se zove direktno iznajmljivanje, neki ljudi stave svoje apartmane u razne agencije, pa kad se maknu provizije, dođe više manje na isto, objašnjava stanovnik Selina, Petar Zuanović Zujo (27), inženjer akvakulture, zimi, a ljeti sezonski iznajmljivač obiteljskih apartmana u mjestu Seline.

 Nedavno je Petar objavio u moru generičkih oglasa jedan vrlo unikatan koji je zapeo mnogim gostima za oko. 

- Ma ja ove godine iznajmljujem samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 I jednog za 8 osoba. Pošto su se cijene sve napuhale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske za 15 kuna na akciji, pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta, pošto si nekad za 1500 kuna moga kupiti dobro biciklu, a sad ne moš nikakvu, 2 osobe 45e, 3 osobe 55e, 8 osoba 130e - napisao je Petar na društvenim mrežama. I uspio. 

Naime, sezonu je rasprodao u rekordnom roku.

- Bavim se punjenjem kapaciteta, ja dočekujem i otpraćam goste, čak sam i čistačica, imam sve funkcije osim direktorske, to je pak, u ovom slučaju moj otac, koji zapravo i zarađuje - govori Petar. Sezona je na vratima, mnoga mjesta uz obalu pune svoje kapacitete. Seline su na 45 minuta vožnje od Zadra, tik uz Nacionalni Park Paklenica. - Imamo najdulju plažu u Hrvatskoj, zove se Pisak, i uz nju se nastavlja plaža Bili Brig. Preko 6 kilometara obalne crte na kojem se ne događa, ama baš ništa. Mi prodajemo sunce i more, ono što nam je priroda dala - kaže Petar pa potanko objašnjava zašto bi trebali doći baš u ovaj dio Dalmacije.

Do centra mjesta ima 150 metara, do plaže 350 metara, stoji u oglasu, a ako se gostima ne da trošiti novac u restoranima, gotovo polovica namirnica može se pronaći u domaćem vrtu obitelji Zuanović. 

- Inflacija je takva kakva je, mi ne možemo mi ništa, ali ovo je dodatan posao koji je započeo moj djeda Petar prije 50 godina. Njega odavno više nema, a mi smo nastavili. Nismo mi baš puno zagrizli, neki su krenuli s  jednim apartmanom, pa dogurali do 10, mi smo stali na tri jedinice - jednostavna je turistička filozofija  iznajmljivača iz Selina. Sezona je u niskom startu, prvi gosti Zaunovići očekuju već za koji dan. Za piće dobrodošli nude pivo, a kao malu zakusku, pršut. - Radimo od 1.lipnja do 1.listopada. Onda ćemo vidjeti je li ova računica ima smisla, mislim da ima, zaključuje optimistično Petar. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivan lantran 31.05.2023.

    Svi ste pametni pa zašto se vi ne okušate u tom poslu,naravno uvijek je lako kritizirat i pametovat a nitko ne gleda svoja posla.itd.

  • Sport10 31.05.2023.

    hahaha,koja patka

  • KoronaTime 31.05.2023.

    Mislim da dečko radi cijelu godinu za razliku od ostalih budaletina koji nakon sezone lade jaja. Kako god, bar je nasmija ljude. S druge strane šta vas briga kako će i šta on raditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare