Obavijesti

News

Komentari 31

Originalnim oglasom oduševio Hrvatsku i popunio sezonu: 'Ja dočekujem goste, a i sam čistim'

Originalnim oglasom oduševio Hrvatsku i popunio sezonu: 'Ja dočekujem goste, a i sam čistim'
4

Petar iz Selina u nizu generičkih oglasa, objavio je i svoj unikatni. Imamo najdulju plažu u Hrvatskoj, preko 6 kilometara obalne crte na kojem se ne događa, ama baš ništa, kaže simpatični iznajmljivač

VIDEO

Ovo se zove direktno iznajmljivanje, neki ljudi stave svoje apartmane u razne agencije, pa kad se maknu provizije, dođe više manje na isto, objašnjava stanovnik Selina, Petar Zuanović Zujo (27), inženjer akvakulture, zimi, a ljeti sezonski iznajmljivač obiteljskih apartmana u mjestu Seline.

Zadar: Petar Zuanović, vlasnik apartmana iz Selina

 Nedavno je Petar objavio u moru generičkih oglasa jedan vrlo unikatan koji je zapeo mnogim gostima za oko. 

- Ma ja ove godine iznajmljujem samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 I jednog za 8 osoba. Pošto su se cijene sve napuhale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske za 15 kuna na akciji, pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta, pošto si nekad za 1500 kuna moga kupiti dobro biciklu, a sad ne moš nikakvu, 2 osobe 45e, 3 osobe 55e, 8 osoba 130e - napisao je Petar na društvenim mrežama. I uspio. 

Naime, sezonu je rasprodao u rekordnom roku.

- Bavim se punjenjem kapaciteta, ja dočekujem i otpraćam goste, čak sam i čistačica, imam sve funkcije osim direktorske, to je pak, u ovom slučaju moj otac, koji zapravo i zarađuje - govori Petar. Sezona je na vratima, mnoga mjesta uz obalu pune svoje kapacitete. Seline su na 45 minuta vožnje od Zadra, tik uz Nacionalni Park Paklenica. - Imamo najdulju plažu u Hrvatskoj, zove se Pisak, i uz nju se nastavlja plaža Bili Brig. Preko 6 kilometara obalne crte na kojem se ne događa, ama baš ništa. Mi prodajemo sunce i more, ono što nam je priroda dala - kaže Petar pa potanko objašnjava zašto bi trebali doći baš u ovaj dio Dalmacije.

Zadar: Petar Zuanović, vlasnik apartmana iz Selina

Do centra mjesta ima 150 metara, do plaže 350 metara, stoji u oglasu, a ako se gostima ne da trošiti novac u restoranima, gotovo polovica namirnica može se pronaći u domaćem vrtu obitelji Zuanović. 

- Inflacija je takva kakva je, mi ne možemo mi ništa, ali ovo je dodatan posao koji je započeo moj djeda Petar prije 50 godina. Njega odavno više nema, a mi smo nastavili. Nismo mi baš puno zagrizli, neki su krenuli s  jednim apartmanom, pa dogurali do 10, mi smo stali na tri jedinice - jednostavna je turistička filozofija  iznajmljivača iz Selina. Sezona je u niskom startu, prvi gosti Zaunovići očekuju već za koji dan. Za piće dobrodošli nude pivo, a kao malu zakusku, pršut. - Radimo od 1.lipnja do 1.listopada. Onda ćemo vidjeti je li ova računica ima smisla, mislim da ima, zaključuje optimistično Petar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"