To je to što me zanima!

Ošamario mladića, koji ga je šakom spremio u bolnicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Andrej (20) i Marijan (27) posvađali su se i potukli ispred kafića Siesta u Dugom Selu u subotu. Andrej je uzvratio udarac i teško ozljedio Marijana
Vidi originalni članak

Taj što je u bolnici živi u Švicarskoj. Tu dolazi i često radi probleme. Andreja je zamijenio za nekoga i zato mu je opalio šamar. Onda je Andrej njemu vratio šakom, rekao nam je jučer stanovnik Dugog Sela, koji je u subotu oko 1.50 sati svjedočio tučnjavi, a htio je ostati anoniman. Marijan T. (27) izašao je pred noćni klub Siesta. Vani je već bio Andrej B. (20), koji je stajao na cesti i pisao SMS poruku. Marijan mu je prišao i udario ga rukom u glavu. Andrej je uzvratio šakom i Marijan je zateturao te se srušio. Odmah su došle Hitna pomoć i policija. Marijan je teško ozlijeđen i u životnoj je opasnosti. Prevezli su ga u zagrebački KB Dubrava, gdje se liječnici bore za njegov život.
Svjedoci tučnjave pričaju kako su oba mladića bila pijana. Policija je utvrdila kako je Andrej imao 1,50 promila, a za Marijana nisu imali podatke jer je odmah nakon što su ga dovezli u bolnicu prebačen u operacijsku salu. Ozlijeđena mu je glava te najvjerojatnije ima krvarenje u mozgu.
- Samo neka ostane živ, sve ostalo mi je svejedno - kratko nam je jučer rekla šokirana Marijanova rođakinja. Nije znala što se dogodilo pred klubom, kao ni zašto je Marijan ošamario Andreja. Andreja policija kriminalistički obrađuje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • manny104 13.05.2009.

    ma nek ide u zatvor tako treba.a on je kriv taj sta je marijana lupio

  • manny104 13.05.2009.

    on nije trazio nista...ko bi trazio sakom u glavu pa da pposlije zavrsi u bolnici??i dajte smirite se malo i ne pisite glupost!!! a taj bertak se branio od samara ma daj molim te marijan ga je osamario a ovaj ga sakom pa halloo...ja ni njega odma u zatvor strpala...

  • manny104 13.05.2009.

    ej ti moon daj se skuliraj malo oke??!!kao prvo on nije jaracina on je normalan kao i svako na ovom svijetu!!ON NE RADI NA MIJESALICAMA KAO I TI I NE ZIVI U PODRUMU!!!zivi u normalnom stanu sa svojom obitelji.i on se ne kurci sa lancicima kao i ti jasno??

Komentiraj...
Vidi sve komentare