To je to što me zanima!

'Osigurajte granice': Desničari zauzeli Brandenburška vrata

Skupina je na svojoj Facebook stranici napisala kako su željeli da se njihov prosvjed održi na dan svijesti o migracijama i integraciji koji je organizirala njemačka vlada...
Vidi originalni članak

Nekolicina desničarskih aktivista u subotu je zauzela berlinska Brandenburška vrata, objavila je policija.

Članovi Pokreta njemačkog identiteta popeli su se na vrh tog spomenika, izvjesili natpis "Osigurajte granice, osigurajte budućnost", te sišli, prenosi policija.

Ta desničarska skupina radikalno se protivi stranom i islamskom utjecaju u Njemačkoj, a aktivna je od 2012.

Trenutno je pod nadzorom njemačkih službi zbog navodnih pokušaja potkopavanja građanskih sloboda.

Skupina je na svojoj Facebook stranici napisala kako su željeli da se njihov prosvjed održi na dan svijesti o migracijama i integraciji koji je organizirala njemačka vlada. 

Ubrzo je na trgu pored spomenika krenuo i protuprosvjed na kojem su aktivisti izvikivali slogane protiv desničarskog Pokreta. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • SAINT 28.08.2016.

    nažalost njemačka nema vođu kao mađarska , da je tako ne bi ni znali za ove izbjeglice.....

  • mariocalabrese 28.08.2016.

    Vise od polovine Njemackih gradjana je protiv Arapskih i crnih migranata , ali zadnju rijec ima Diktator Angela Merkel koja polako ali sigurno rshebava BRD.

  • homo homini lupus est 28.08.2016.

    Današnji,moderni, pseudo ljevičari, projekt su onoga vampira Sorosa i tvoraca tzv."Novoga svjetskog poretka". To je projekt organiziranog i posvemašnjeg kaosa koji ipak ima svoj red i ciljeve ali samo u glavama tih olinjalih spodoba što mijenjaju krv jedanput sedmično ne bi li sačuvali mladost. Cilj je uništiti tradicionalne vrijednosti zapadne kulture i stvoriti jednu svijetsku vladu kojom će naravno upravljati baš ti vampiri. Mijenjanje demografske slike Europe i uništenje crkve,jednako katoličke,pravoslavne i islamske jedan je od temeljnih ciljeva kojima se za sada u Europi doista opiru samo Mađari,Česi i Poljaci...kod nas nema veze tko je vlasti,jer politika koju vode Milanović i Orešković, te njihovi ministri Ostojić i Orepić za Hrvatsku će u jednom trenutku biti pogubna. Migracijski tzunami koji se valja pred našim vratima prvo će satrti male narode...zato bi ovi izbori mogli biti iznenađenje za mnoge...Hrvatska mora dodati gas,stisnuti nožnu i ručnu, volan u desno i zaokret za 180!

Komentiraj...
Vidi sve komentare