To je to što me zanima!

Osim Milanovića tamo su bili i Lalovac, Kosor, Kotromanović

Svaki dan spominje se sve više imena koja su bila u klubu uhićenog Dragana Kovačevića. Kosor kaže kako su kroz njega prošle stotine ljudi, a i on sam je bio tamo dva puta dok su svirali tamburaši
Vidi originalni članak

Osim predsjednika Vlade Zorana Milanovića, ministara Josipa Aladrovića, Olega Butkovića i Tomislava Ćorića, u Slovenskoj 9 u Klubu Dragana Kovačevića, uhićenog u aferi Janaf, bili su još neka utjecajna politička imena, piše Večernji list.

Doznaju kako se radi o SDP-ovcu Borisu Lalovcu koji je u Vladi Zorana Milanovića obnašao dužnost ministra financija, a čest je gost bio i Darinko Kosor iz HSLS-a te HDZ-ovac Domagoj Ivan Milošević.

NEMA PRODAJE USKOK blokirao Kovačeviću 8 nekretnina, pa i ženine stanove, ali su ipak još dvije 'zaboravili'

Lalovac je za Večernji rekao kako ne bi htio ništa komentirati, Milošević se nije javljao, a Kosor je rekao kako je u klubu posljednji put bio prije godinu i pol dana. Rekao je da je došao na poziv dugogodišnjeg prijatelja Borisa Maleševića, PR-ovca čijim su se uslugama u predizbornim kampanjama služili i Zoran Milanović, ali i Andrej Plenković.

TKO JE DOLAZIO U KLUB? Tamburaš iz 'Kluba': Kovačevića znam godinama. Za kriminalne radnje, ako ih ima, nisam znao

- Jako je licemjerno iz dana u dan navoditi imena političara koji su posjećivali klub. Tu je bilo slojeva društva. Otišao sam u klub dva puta i to samo zato što su svirale tamburice. Kad sam vidio kakvo se društvo tamo okuplja, odlučio sam da više neću dolaziti. Kroz taj klub prošle su stotine ljudi - rekao je Kosor za Večernji.

Navodno je jedan od posjetitelja kluba bio i bivši ministar obrane Ante Kotromanović. Kako piše Večernji, Kotromanović je ondje bio jedan od najglasnijih i najutjecajnijih ljudi. Navodno je predsjednik Milanović došao upravo na poziv Ante Kotromanovića.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • mate gašič 30.09.2020.

    još  je  jedino   falila   suzana  mančić   pa  da  izvlače   bingo

  • plehuter 30.09.2020.

    Lun777 sa međimurske brazde , što bi , gutaš slinu ili istu ne želiš ispljunuti iz 'celofana' !?

  • plehuter 30.09.2020.

    ursuss , ako si budan , pročitaj uvod u članak . Hvala i izvini na smetnji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare