To je to što me zanima!

'Osjećam se kao rogonja, to je kao da saznaš da te žena vara'

Visković je najavila nazavisnu kandidaturu za mjesto splitske gradonačelnice, a Šundov je rekao da se osjeća kao da je iz medija saznao da ga žena vara
Vidi originalni članak

Razvlaštena Kerumova zamjenica Anđelka Visković u srijedu se predstavila kao nezavisna kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu, a njezinu odluku u četvrtak je komentirao dogradonačelnik Splita Jure Šundov koji se, tvrdi, osjeća kao rogonja. 

Šundova su posebno pogodile njezine tvrdnje da se već dvije godine ne osjeća kao dio tima, stranke i gradske uprave. 

Svaki dan smo se viđali, pričali i radili, a nekako sad kad to čujem, to vam je isto kao da saznate nakon četiri godine ljubavi i braka da vas žena vara, rekao je Šunov

- Mogu reći da sam baš tužan. Nisam očekivao takve izjave i takve tonove. Nisam znao da nismo bili tim od 2011. godine i osjećam se prevareno. Mislim da smo nas dvoje imali izvrsnu suradnju, svaki dan smo se viđali, pričali i radili, a nekako sad kad to čujem, to vam je isto kao da saznate nakon četiri godine ljubavi i braka da vas žena vara i to još kaže preko medija. Osjećam se kao rogonja - rekao je Šundov, a piše Media Servis.

Rekao je i da HGS još nije donio konačnu odluku o tome tko će biti kandidat za gradonačelnika, ali da će sigurno sudjelovati u utakmici za gradske fotelje.

'Kerumova stranka stekla je dovoljno kredita kod građana'

Smatra da je Kerumova stranka tijekom ovog mandata stekla dovoljno kredita kod građana zbog čega će i krenuti u predizbornu kampanju. 

Iskoristio je priliku i da najavi manifestaciju 'Noć muzeja' u petak u kojoj Split sudjeluje već devetu godinu zaredom. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Calista_1 25.01.2013.

    Blago tvojoj ženi koju bu ...... ima :)

  • Capafiori 24.01.2013.

    G. Šundov, što takvu informaciju moraju objaviti mediji da biste vi shvatili da ste prevareni, bilo od g-đe Visković, bilo od vlastite žene? Ako je stvarno tako onda niste običan, nego rokonja na kvadrat.

  • svrco75 24.01.2013.

    ej a ja ko roganja jer si mi protratio par godina života i love očekujući Godoa zvan POS....ajmo sjedi 1.

Komentiraj...
Vidi sve komentare