To je to što me zanima!

Osječki policajci plesali protiv sve većeg nasilja nad ženama

Pripadnici osječke policije zaplesali su u sklopu kampanje "Milijarda ustaje", čiji je cilj plesom odbiti pristati na "status Q", sve dok kultura nasilja prema ženama ne nestane
Vidi originalni članak

Globalnoj plesnoj kampanji koju je započeo UN i koja je usmjerena protiv nasilja nad ženama "Milijarda ustaje" pridružila se i osječka policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U suradnji s partnerima su u petak u atriju Arheološkog muzeja u Osijeku pripadnici osječke policije zaplesali su zajedno sa školarcima i okupljenima, a cilj akcije je da plesom odbiju pristati na "status Q", sve dok kultura nasilja prema ženama ne nestane.

U kampanji sudjeluje više od 200 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj se provodi u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta "Živim život bez nasilja".

Idi na 24sata

Komentari 64

  • doktoj jojboli 14.02.2020.

    Kaj je sa "famoznom" Istanbulskom? Toliko deranja i sranja oko potpisivanje te debilane. Sprečilo bu se nasilje i tak to. Vidimo kak dela. Glavno da su neke face i udrugice povlekle nofčeke u žepeke.

  • Leo Archibald 14.02.2020.

    Prestrasno,cega se pametan srami budala se s tim ponosi?

  • wig_splitter 14.02.2020.

    hahahahahaha, pozoves policiju, provaljuje ti oruzani pljackas u kucu, oni dignu slusalicu i sam' pocnu plesat macarenu na zvuk pucnjave i zapomaganja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare