To je to što me zanima!

Ante Kvesić izašao iz Remetinca

Sudac Ante Kvesić izlazi na slobodu. U Remetincu, nakon odluke izvanraspravnog vijeća, ostaju sudac Zvonko Vekić i Drago Tadić
Vidi originalni članak

Nakon što ga je u petak šef Županijskog suda u Osijeku suspendirao zbog istrage, prestala je opasnost od ponavljanja djela, razloga zbog kojeg je u istražnom zatvoru, osječki sudac Ante Kvesić, kojeg je Zdravko Mamić optužio za korupciju je nešto nakon 15 sati izašao iz Remetinca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U Remetincu, nakon odluke izvanraspravnog vijeća, ostaju sudac Zvonko Vekić i Drago Tadić.

Darko Krušlin je na slobodi.

PRAVOSUDNA 'BOMBA' Crna lista: Ovo je 17 ključnih svjedoka u aferi 'Mamićevi suci'

Podsjetimo, u akciji Uskoka i policije 9. lipnja uhićeni su osječki suci koje je Zdravko Mamić optužio za mito i korupciju.

Ante Kvesić bio je predsjednik optužnoga vijeća u drugom postupku protiv Zdravka Mamića i općinski državni odvjetnik u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • najiram 10 21.06.2021.

    taj je  propjevao  sad  će  uhititi  drugih  10...koje  je odkucal...dobar  je  on  partijac  nema  kaj  pravi  socijal  demokrat...

  • airbus_1 21.06.2021.

    I ja bi ukrao par milijona za 20 dana zatvora... i na kraju nevin i ništa kriv..

  • airbus_1 21.06.2021.

    Već su me ova "gospoda" iz 24 sata danas ožutili.. pa sad pitam tu gospodu, ko govori istinu ja ili vi kao novine koji bi morali narodu dokazivat i otkrivat istinu??? Vi ste plaćenici sa strane tih koji ovu državu pelješe!!! Sramota za vas, vani u svijetu vam novinari govore o hrvatskoj korupciji u pravosuđu od strane vladajućih... a vi kontra od tog!! Ja nikog ne vrijeđam nit želim vrijeđat.. al ste mi dno dna od novina!!! Svima ču prenijeti da želite utišat slobodu i istinu govora!! Sramite se.. to ču sad uslikat komentar i proslijedit ga svima.. ne kupujem vas nikad više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare