To je to što me zanima!

Osječko-baranjska županija ima 10 novozaraženih koronom

U osječkom Kliničkom bolničkom centru i našičkoj Općoj županijskoj bolnici na liječenju su zbrinute 33 osobe. Umrle su osobe s područja Osijeka i Feričanaca, u dobi od 80 i 96 godina
Vidi originalni članak

Dvije osobe s područja Osječko-baranjske županije umrle su u protekla 24 sata od posljedica covida-19, a potvrđeno je deset novih slučajeva zaraze, objavio je u ponedjeljak županijski Stožer Civilne zaštite. Umrle su osobe s područja Osijeka i Feričanaca, u dobi od 80 i 96 godina.

PACIJENTI U VELIKOJ BRITANIJI Istraživanje pokazalo: 29 posto hospitaliziranih zbog korone oporavi se unutar jedne godine

Od 49 uzoraka, testiranih u posljednja 24 sata, deset je bilo pozitivno na koronavirus. Četiri nova slučaja zaraze potvrđena su na osječkom području te po jedan na području Đakova, Antunovca, Bizovca, Čepina, Draža i Ernestinova, priopćio je Stožer.

STANOVNICI SE POBUNILI U Šangaju stavljaju kaveze na stambene zgrade da zaraženi covidom-19 ne mogu izaći van

U osječkom Kliničkom bolničkom centru i našičkoj Općoj županijskoj bolnici na liječenju su zbrinute 33 osobe, oboljele od covida-19, od kojih ni jedna nije na respiratoru. U samoizolaciji je trenutačno 112 osoba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare