To je to što me zanima!

'Osjetili smo da smrdi dim pa vidjeli autobus u plamenu'

Oko podneva se u novozagrebačkom naselju Dugave zapalio ZET-ov autobus linije 109 koji vozi do Črnomerca. Uzrok požar nije poznat, a ozlijeđenih srećom nema
Vidi originalni članak

Osjetili smo da jako smrdi dim, izašli samo iz trgovine i vidjeli bus da gori. Čekali smo da dođu vatrogasci. Došli su s dva vozila, ugasili su dim i nitko nije ozlijeđen, rekla nam je čitateljica koja oko podneva snimila požar ZET-ovog autobusa u zagrebačkom naselju Dugave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO

Na teren je odmah izašlo desetak vatrogasaca s dva vatrogasna vozila. Brzom intervencijom ugasili su požar.

- Zapalio se valjda u vožnji. U stanu smo osjetili da smrdi dim, pogledali kroz prozor i vidjeli autobus u plamenu - rekla nam je gospođa koja živi u Dugavama. 

Stanovnik Sloboštine, kvarta nasuprot Dugava rekao nam je kako je oko podneva vidio plamen. 

- Prvo su stigli vatrogasci pa policija. Vjerojatno se nešto zagrijalo oko motora, to je dizelov motor, a i godina starosti je to. Bus nije bio pun, ali bilo je ljudi unutra. Odmah su izašli iz vozila. Nakon deset minuta prošao je drugi autobus na toj liniji - rekao nam je. 

Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a objasnio je da će se uzrok požara naknadno utvrditi. 

- Par minuta prije 12 sati, na autobusnoj liniji 109 kod Vatikanske ulice izbio je požar u autobusu. Putnici su upozorili vozača da sa stražnjeg dijela autobusa izlazi dim. Vozač je zaustavio vozilo i zamolio putnike da izađu. Pozvao je vatrogasce koji su stigli nakon pet minuta i ugasili požar - rekao je Zeba i dodao kako će autobus dizalicom prebaciti do garaže. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 19.02.2019.

    trebalo je više puta pregledavati autobus. čim je stariji od 20 godina i više non stop kvarovi.

  • Zoran09 19.02.2019.

    Prvo je stigla policija

  • najirаm 10_913 19.02.2019.

    Ugasili su dim?! Novinariiiiiii.

Komentiraj...
Vidi sve komentare