To je to što me zanima!

Osmorici mladića policija je oduzela 'travu' i prijavila ih

SLAVONSKI BROD I NOVA GRADIŠKA: Neslužbeno doznajemo da su neki od mladića policiji od ranije poznati po istim i sličnim prekršajnim i kaznenim djelima
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU brodsko-posavske proteklih nekoliko dana imali su dosta uspjeha na uličnoj redukciji zloporabe opojnih droga, slijedom čega su prekršajno i kazneno prijavili osmoricu mladića.

Policajci Policijske postaje Nova Gradiška su u petak 8.veljače u noćnim satima tijekom redovita nadzora u ugostiteljskim objektima od tri mlađe muške osobe (23, 24 i  30 godina) oduzeli 8.3 grama droge marihuana, a od 22-godišnjaka 12 grama marihuane, te 2.2 grama tvari u prahu, koja će biti poslana na vještačenje. Protiv prve trojice policija podnosi prekršajne prijave zbog zlouporabe droga, a protiv 22-godišnjaka kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Također je u suradnji sa službenicima Carine utvrđen prekršaj iz Općeg poreznog zakona.

Nadalje policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod 9. veljače oko 21.10 sati u Cankarevoj ulici u Slav.Brodu , u školskom dvorištu, od 18-godišnjaka oduzeli su „joint“ (0.9 grama). Istoga dana navečer oko 21.15 sati u Slavonskom Brodu policijski službenici Službe krim policije u Borovskoj ulici u Slavonskom Brodu od 22-godišnjaka su oduzeli "joint“ (0,7 grama) i još 1.7 grama marihuane. Također su utvrdili da je 22-godišnjak kupio 2 gr marihuane od 26-godišnjaka, pa je sutradan,10. veljače, policija temeljem sudskog naloga pretražila dom i prostorije 26-godišnjaka i pronašla 42.7 grama marihuane i „joint“ od 1.3 grama. Istoga dana, u Kumičićevoj ulici u Slav. Brodu policajci su od 18-godišnjaka oduzeli 1.3 grama marihuane. 

Protiv 22-godišnjaka i dvojice 18-godišnjaka policija podnosi prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv 26-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Neslužbeno doznajemo da su neki od mladića policiji od ranije poznati po istim i sličnim prekršajnim i kaznenim djelima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tony_93 12.02.2019.

    kakva sramota da uopce zbog ovakvih kolicina daju to u novine, da, marihuana je opasna "droga" odmah zatvor za te kriminalce sad lakse spavam

  • Pivski trbuh_1988 12.02.2019.

    2.2 grama praha? U Amsterdamu s 2 grama si javna sramota.

  • Illaminat 11.02.2019.

    Hahahahaha Krim Tim 2 u akciji. Love klince za pola grama hahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare