To je to što me zanima!

Osnovali klub zastupnika i žele Bandiću oduzeti vlast

Klub zastupnika nezavisne liste Velimira Sriće, Josipa Kregara i HSLS-a ima sedam zastupnika i dijeli drugo mjesto s HDZ-om kao najjača snaga
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Gradskoj skupštini oformljen je novi klub zastupnika nezavisne liste Velimira Sriće, Josipa Kregara i HSLS-a. Klub ima sedam zastupnika i dijeli drugo mjesto s HDZ-om kao najjača snaga u Skupštini. Građanima žele ponuditi alternativu u odnosu na stil i način vladanja sadašnje vlasti na čelu sa gradonačelnikom Milanom Bandićem. Za sada ne zazivaju prijevremene izbore u Zagrebu.
- Prijevremeni izbori su najbolje rješenje kada imate spremnu rezervu ekipu koja će istrčati na teren i odigrati bolje od ekipe koja je na vlasti. Mislim da se taj trenutak približava, ali kojim tempom ovisi o puno čimbenika - kazao je Srića. Šef HSLS-a Darinko Kosor uvjeren je da će 2010. biti godina preispitivanja, može li ova vlast završiti mandat s većinom u Skupštini koja ne podržava gradonačelnika.
- Ako neće biti dogovora između Skupštine i gradonačelnika trebat će razmisliti da se u 2011. ide u nove izbore - kazao je Kosor. Osvrnuli su se i na slučaj Varšavske ulice, gdje je, kažu, jasno da gradonačelnik ne zagovara opći nego privatni interes poduzetnika. Smatraju da za to treba podnijeti odgovornost. Napominju i da Bandiću situacija u kojoj praktički nesmjenjiv, zbog odredbe zakona, ne daje pravo da bude neodgovoran.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • seka58 11.03.2010.

    Šta ste navalili,hoćete silom na vlast,vjerovatno radi osobne koristi.Zbog grada i naroda još se nitko nije borio za vlast.Kregaru probao si i nisi dobio glasove,što još hoćeš.Al si uporan,treba ti love.A ti Kosoru bolje se ne javljaj.

  • tomek123 11.03.2010.

    urba,naj pričat pizdarije.kak neko može doć u tuđi grad i reč starosjediocima-ak ti se ne sviđa kaj delam po tvom gradu,odseli-tak je bilo ljudima u Galjufovoj na kvatriču,kad su se susedi bunili zbog probijanja na maksimirsku.on se dotepe u naš lepi zagreb i kenja,nek si kenja u hercegovini,čast izuzecima!!

  • rođin rođo1 11.03.2010.

    ko će upravljat gradom kad maknu mileta i dođu ovi neljebovići.oniće doć na vlast,a vjerojatno će dat nekom drugom da upravlja gradom.moj bože i nama može svako prodat muda pod bubrege.

Komentiraj...
Vidi sve komentare