To je to što me zanima!

Ost'o mu caps lock: Trump pola sata tipkao velikim slovima

Svi njegovi tvitovi su predizbornog karaktera, poziva ljude da glasaju, obrušio se na medije, spominje niže poreze, obećava bolje zdravstvo, dodvorava se veteranima...
Vidi originalni članak

Boravak u bolnici izgleda loše utječe na predsjednika Donalda Trumpa pa se danas u roku od samo pola sata čak 15 puta oglasio na Twitteru i sve je tvitove napisao velikim slovima. Možda je samo zaboravio isključiti velika slova na tipkovnici, ali već se i ranije znao na društvenim mrežama obraćati velikim slovima.

Svi njegovi tvitovi su predizbornog karaktera, poziva ljude da glasaju, obrušio se na medije, spominje niže poreze, obećava bolje zdravstvo... Par sati nakon toga Bijela kuća je objavila da bi Trump danas mogao biti pušten iz bolnice.

A SAD SVI U KARANTENU Trump se vozika zaražen! A taj SUV je hermetički zatvoren, otporan i na kemijski napad

Ovo je bio tijek Trumpovih misli na Twitteru, velikim slovima:

"BURZE NA NAJVIŠIM RAZINAMA, GLASAJTE!", "NAJJAČA VOJSKA IKAD, GLASAJTE!", "ZAKON&RED, GLASAJTE!". "SLOBODA RELIGIJE, GLASAJTE", "NAJVEĆE REZANJE POREZA IKAD, I JOŠ JEDNO STIŽE, GLASAJTE!". "401(K), GLASAJTE!", "NAJBOLJA SKRB ZA VETERANE, 91% ODOBRAVANJA", "SVEMIRSKA SILA, GLASAJTE!", "OGROMNO REZANJE REGULACIJE, GLASAJTE!, "PRO LIFE! GLASAJTE!", "ZAŠTITIMO UVJETE U ZDRAVSTVU, GLASAJTE!", "BORIMO SE PROTIV KORUMPIRANIH MEDIJA KOJI ŠIRE LAŽNE VIJESTI, GLASAJTE!, "ZAŠTITIMO NAŠ DRUGI AMANDMAN, GLASAJTE!, "MIR PUTEM SNAGE (VRATIMO NAŠE VOJNIKE KUĆI) GLASAJTE!"

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 05.10.2020.

    U svemu kaj je napisal ne vidim ništa loše, a da mediji prenose lažne vijesti o njemu već duže vrijeme to je stopostotna istina.

  • Andrija i Anđelka 05.10.2020.

    O majko mila vijesti. Što je slijedeće, jel obrisao usta nakon ručka?

  • Gospodin Čovjek 05.10.2020.

    Treba se odseliti u obećanu zemlju USA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare