To je to što me zanima!

Ostala zaključana u Pevexu, izvlačili je van preko ograde

Na intervenciju su izašla dva djelatnika, a preko ograde su stavljene ljestve preko kojih je žena izvučena iz dvorišta iz kojeg nije mogla izaći jer su zaposlenici zaključali vrata
Vidi originalni članak

Vatrogasci JVP Varaždin u centru Pevex su imali akciju izvlačenja žene iz kruga trgovačkog centra koja je slučajno tamo ostala zaključana nakon radnog vremena.

Zaboravljena žena nije mogla izaći van, jer su djelatnici zaključali dvorišna vrata. Na intervenciju su izašla dva djelatnika, a preko ograde su stavljene ljestve preko kojih je žena izvučena iz dvorišta. Na mjestu nesvakidašnje situacije bili su nazočni policajci PP Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ucjena 10.07.2020.

    Slučaj Konzum: radno vrijeme završilo, svi otišli, ide lik u trgovinu, razgleda, kupuje, uzme pecivo sok i konzervu i na blagajnu, ono nikoga, skužio da nema nikoga, ali na vrata ulazi policija, zaboravili zakljucati automat, a ovaj imao problema kako je ušao ha ha! a jesu bile negdje gege žute!::::))))

  • Prva proleterska_1_1 10.07.2020.

    Gdje je ovima nadzor , gdje su im zaštitari ? Pa kako osiguravajuće društvo uopće može nešto takvo nezaštićeno osiguravati . Ponekad radim u trg, centrima , na kamerama. 275 kamera pokriva podrućje i to sve nočne resolucije - šarenica u oku - a ovdje šetaju dvorištem i niko ništa od strane vlasnika !

  • MARTOVKA 10.07.2020.

    Mislim da više nikada neće ići u Pevex hahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare