To je to što me zanima!

Ostavio je auto i skočio s pruge pred jurećim vlakom

Tin Mišić (19) zapeo je na pružnom prijelazu. Vidio je vlak kako dolazi. Pokušao je trubljenjem i mahanjem zaustaviti brzi vlak, ali ipak nije uspio...
Vidi originalni članak

Okrenuo sam se i vidio svjetla vlaka. Auto nisam mogao pomaknuti, rekao je Tin Mišić (19). On je u subotu oko 6 sati prelazio prugu u selu Šarampov kraj Ivanić Grada. Prednjim lijevim kotačem je zapeo između tračnica i drvenog praga te ostao stajati na prijelazu.
- Upalio sam sva četiri svjetla i pokušavao sam podići auto, ali nije išlo. Trubio sam vlaku i mahao mu, ali nije se mogao zaustaviti - priča Tin. Tren prije nego što je vlak naletio na njegov auto, Tin je skočio s tračnica i tako spasio život. Vlak se zabio u automobil i bacio ga s tračnica u odvodni kanal. Policija je brzo stigla i obavila očevid. Utvrdila je kako je Tin vozio s 1,14 promila alkohola u krvi.
Mještani pričaju da nije prvi put da je auto zapeo na preuskom pružnom prijelazu. Ako je magla, vozači promaše prijelaz i zapnu, dodaju. Često su hitno nosili automobile s prijelaza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • almica82 14.09.2008.

    ccc, svasta! hajd nek nije niko stradao

  • Cooleech 14.09.2008.

    Ne, ne, ne.. Zašto bi HŽ reagirao? Pa još nitko nije poginuo!

  • drug Tito_1 14.09.2008.

    Dobro je da mu je auto razbijen, možda se budala opameti pa kad pije nek ne vozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare