To je to što me zanima!

Ostavio na ulici devetero djece, a sada čeka blizance

Gary je postao samohrani otac nekoliko dana nakon što mu je supruga rodila deveto dijete i umrla. Godinu dana kasnije sve ih je napustio
Vidi originalni članak

Gary Staton (37) iz Nebraske je u veljači 2007. izgubio ženu. Rebel Jane je umrla od cerebralnog aneurizma. Samo nekoliko dana prije rodila je njihovo deveto dijete. Gary je postao samohrani otac. No, ne zadugo. Svu svoju djecu, od kojih najstarije ima 17, je godinu dana kasnije ostavio pred bolnicom u Omahi. Zakon mu nije mogao ništa jer je roditeljima dozvoljeno da napuste djecu u dobi od 30 dana starosti do 18 godina. Ovih dana Garya je srela maćeha njegove bivše supruge.
- Ima novu djevojku, Gail, i očekuju blizance. To je njegov život i neka radi što hoće sve dok se više ne dira u djecu - rekla je Joanne Manzer. Dodala je kako je Gary izgledao sretan jer će još jednom postati otac. Čak joj je pokazao i djetetovu fotografiju s ultrazvuka. Inače, devetero djece, koju je ostavio, kratko je vrijeme provelo u bolnici Sigurno utočište. Uskoro se o sedmero mlađih počela brinuti teta njihove pokojne majke. Ona ih planira i posvojiti. Dvoje starije djece živi sa staricom (75) i završavaju srednju školu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ciganka 01.07.2009.

    Pa odsjeci ga bolje ti je...ccccccccc.

  • sonijakodimi 01.07.2009.

    metak u čelo

  • sekav 01.07.2009.

    strašno... eto kakvi ljudi mogu imati djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare