To je to što me zanima!

Ostojićeva fešta: Izgubio od Bere, a onda zapjevao s njim

Ranko Ostojić imao je privatni tulum u Savskoj na kojem se, na njegov poziv, pojavio i Davor Bernardić. Čim je Bernardić došao, Ostojić ga je pozvao da zajedno zapjevaju...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon ga je Davor Bernardić uvjerljivo pobijedio na izborima za predsjednika SDP-a Hrvatske, Ranko Ostojić organizirao je poslije proglašenja rezultata izbora na Iblerovom trgu svoj privatni tulum u jednom klubu u Savskoj ulici.

Na tulumu je u jednom trenutku njegov na poziv stigao i novi šef stranke Bernardić kojeg nisu dočekali spontanim pljeskom, već potpuno mlakim što je zanimljivo jer njegove pristaše su ostale slaviti po Praškoj. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvižduka prilikom njegovog dolaska nije bilo, iako jesu neki članovi bliski Ostojiću hukali i vrištali zbog prethodne najave bivšeg ministra da će doći Bernardić i da moli da ga se pozdravi. Odmah po dolasku Bero je došao u ralje mikrofona Ranka Ostojića i njegovog benda te se odmah uspio izboriti za svoju glazbenu želju - pjesmu Ružo moja crvena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraj pjesme pjevali Ostojić, Bernardić i - Ostojić

Pjesmu su on i Ostojić cijelu pjevali za stotinjak prisutnih članova, na stage prilazile su im pojedine članice željne fotografije s njima. Na kraju pjesme osim Ranka Ostojić i Davora Bernardića na pozornicu je došao i Rajko Ostojić, vjerna pratnja Bernardića, pa su kraj pjesme članovi slušali u tercetu. 

Nakon pjesme Bernardić je brzo obišao sve posjetitelje i sa svakim od njih stisnuo ruku, te je zajedno s Rajkom Ostojićem, Vedranom Banić, Frankom Vidovićem i Domagojem Hajdukovićem otišao u nepoznatom smjeru u roku od 15 minuta. 

Bauka oduševio duet: Bilo bi nezamislivo da pjevaju Milanović i Komadina 

Inače, s Bernardićem je došao i Arsen Bauk, istaknuti SDP-ovac koji se spominje kao mogući glavni tajnik stranke. Bauk je bio dobro raspoložen, bacio je i par plesnih koraka, a duet Bernardić - Ostojić nazvao je "odličnom stvari jer do prije šest mjeseci bi bilo nezamislivo da pobjednik kao Milanović dođe na tulum poraženog kao Komadine i još k tome pjeva s njime". 

Rajko Ostojić je cijelo vrijeme ponavljao da HDZ ovakav duet ne bi imao nikada jer za to im trebaju dva kandidata.

Idi na 24sata

Komentari 247

  • UrbaniDesnicar 28.11.2016.

    Jos jedan dokaz da su jugochetnici. Samo oni i srbi slave poraze!

  • BernardaKrafna 28.11.2016.

    ..vaš novinar snimo je jednu jedinu pjesmu nekoliko puta (dosadno) . Šteta što nije ostao malo duže na Rankovom tulumu, kad je Bero otišao, da snimi - idu čete partizana i slične partizanske poskočice :)

  • Dak1959 27.11.2016.

    Jad i bijeda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare