To je to što me zanima!

Osuđeni 'kralj Adventa' Denis Mohenski i bivši Bandićev vozač

Oni su tijekom istrage već priznali da su u dogovoru sa sada pokojnim Bandićem namještali poslove dobivanja lokacija za kućice na zagrebačkim Adventima od 2016. do 2020.
Vidi originalni članak

Zdravko Krajina, dugogodišnji vozač bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, te poduzetnik Denis Mohenski, poznat i kao ‘Kralj Adventa‘, osuđeni su danas temeljem nagodbe s USKOK-om.

OPTUŽNICU ČEKALI DVIJE GODINE Kako su pali kraljevi Adventa, zahvaljujući otkrićima 24sata

Kraljevi Adventa pali zahvaljujući otkrićima 24sata

Zdravko Krajina osuđen je na 10 mjeseci zatvora koji su zamijenjeni radom za opće dobro. Dobio je i sporednu novčanu kaznu od 55.000 eura te mora vratiti 5.000 eura imovinske koristi, ali i nadoknaditi 5.000 eura troškova postupka.

Denis Mohenski osuđen je na 11 mjeseci zatvora koji su zamijenjeni radom za opće dobro, te 60.000 eura sporedne novčane kazne. Mora nadoknaditi i 5.000 eura troškova postupka.

POSAO IDE DALJE Isplati li se kriminal? Bandićevi optuženi pajde iznajmljuju vile i zarađuju 6.000 eura tjedno!

Trećeokrivljena službenica u Gradu Zagrebu, Jelena Čeklić jedina ne priznaje krivnju te će se sada samo njoj suditi po navedenoj optužnici.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Luna777 09.01.2024.

    Eto, sve rad za opće dobro! To su izgleda kod nas najveće kazne za lopovluk. Stoga se i dalje nastavlja HDZ-ova korupcija, kriminal i klijentelizam, vide da od zatvora ništa. Može se, ima se, zaobilaze se zakoni, a sudstvo je izgleda ionako u sprezi sa politikom.

  • dobar loš zao No1 09.01.2024.

    Bandić i banda kriminalna skupina yugoslovenskih nostalgičara, Šteta da Bandić nije živ, da završi u zatvor.

  • Josipa R 09.01.2024.

    Ne mogu vjerovati... korumpirani u sudstvu od prvog do zadnjeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare