To je to što me zanima!

Osudili bivšeg vozača, okrao je šefa sindikata policije: 'Vratit ću novac, ne znam što mi je bilo...'

Berislav B. (53) priznao je da je Dubravka Jagića oštetio za 32.170 kuna te je na Općinskom kaznenom sudu osuđen zbog krađe i računalne prijevare na 10 mjeseci zatvora s trogodišnjim rokom kušnje
Vidi originalni članak

Berislav B. je od 29. listopada 2019. do 26.kolovoza 2020., iskoristivši odsutnost i povjerenje Dubravka Jagića, predsjednika Sindikata policije Hrvatska,  u kojem je bio zaposlen kao vozač, iz otključane ladice radnog stola i ostavljene torbice u Jagićevu uredu, bez znanja i suglasnosti korisnika kartica Jagića, u više navrata podizao gotovinu na bankomat uređajima. 

PJEVAO O TEŠKOM ŽIVOTU Šef Sindikata policije o spornoj snimci: 'Oprostite ako sam vas uvrijedio, bila je riječ o šali'

- Ne znam zbog čega sam to počinio. Već tada sam imao namjeru vratiti novac koji sam im otuđio. Žao mi je radi toga, a osobito jer sam izigrao povjerenje Dubravka Jagića. Trenutno supruga i ja radimo u Njemačkoj i u mogućnosti smo, radi dobrih primanja, otplatiti dug kroz šest mjeseci. Inače, uplatio sam u međuvremenu u nekoliko navrata 9100 kuna - rekao je u sudnici Berislav B.

PREGOVORI S VLADOM Šef Sindikata policije: 'Zbog specifičnosti naših poslova moramo biti bolje plaćeni'

Sudac ga je nepravomoćno osudio zbog krađe i računalne prijevare na 10 mjeseci zatvora s trogodišnjim rokom kušnje. Kod određivanja visine kazne sudac je olakotnim cijenio njegovo priznanje, žaljenje, nekažnjavanost, roditeljstvo i činjenicu da je dio duga već otplatio. Otegotno mu je to što je računalne prevare činio kroz višemjesečno razdoblje.

Berislav B. šest mjeseci od pravomoćnosti presude, Dubravka Jagića te njegovu majku i sina mora obeštetiti sa 23.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DDlojzek1967 20.10.2022.

    A kad će istraga o imovini ovog Jagića koji iz kućnog bazena poručuje kako je " težak ovaj sindikalni život i bit će još teži"? Ima li njegova imovina uzročno posljedične veze s činjenicom da je više od 20 godina na čelu sindikata koji je imao i ozbiljne ulaske u građevinsko poduzetništvo?

  • Demetra 💙 20.10.2022.

    Pa bogami fine plaće imaju ti policijski sindikalisti, kada Jagić nije primijetio da mu fali preko 30.000 kn!

  • rijetko kulturan 2.0 20.10.2022.

    Kakav je tek šef sindikata policije menadžer kada je zaposlio nekoga tko nije svjestan da su kamere svud oko nas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare