To je to što me zanima!

Osumnjičeni za smrt vojnika u Požegi ide u istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Prema rezultatima istrage Policijske uprave požeško-slavonske, osumnjičeni je žrtvi zadao više udaraca u glavu, nakon kojih je 21-godišnji mladić pao na tlo. Napadač je žrtvu nastavio udarati i onda se udaljio
Vidi originalni članak

Dvadesetogodišnjak koji je u subotu u Požegi nasmrt pretukao 21-godišnjeg pripadnika HV-a, osumnjičen je za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnim ishodom, a Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu u nedjelju je zatražilo  istražni zatvor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ognjen Ljubičić, zamjenik županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu rekao je da je istražni zatvor zatražen za osumnjičenog 20-godišnjaka zbog mogućeg utjecaja na više svjedoka. Odmah nakon Državnog odvjetništva osumnjičenik je odveden  sucu istrage Županijskog suda.

Osumnjičeni 20-godišnjak je u subotu oko 2,15 sati na parkiralištu  na Trgu Svetog Trojstva u Požegi nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjeg mladića, pripadnika Hrvatske vojske.

STRAHOTA U POŽEGI Prijatelja je nogama tukao do smrti, Eminovci zavijeni u crno: 'Što reći, nemamo više snage...'

Prema rezultatima istrage Policijske uprave požeško-slavonske, osumnjičeni je žrtvi zadao više udaraca u glavu, nakon kojih je 21-godišnji mladić pao na tlo. Napadač je potom žrtvu udario još nekoliko puta, a potom napustio mjesto napada.

Ozlijeđeni 21-godišnji pripadnik HV-a prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega gdje su se liječnici  borili za njegov život. No, zbog teških ozljedama umro je u nedjelju ujutro.

PRIJETI MU 15 GODINA ZATVORA Pogledajte privođenje mladića koji je nasmrt pretukao vojnika u Požegi. Skrivao je svoje lice

Dr. Ivan Vukoja, ravnatelj Opće županijske bolnice u Požegi jutros je izjavio da su "tijekom jučerašnjeg jutra primili 21-godišnjeg mladića u kritičnom stanju koji je nakon reanimacije primljen u Jedinicu intenzivnog liječenja, gdje su se liječnici 24 sata borili za njegov život. Međutim borba nije bila uspješna i on je umro jutros u 9.20 sati".

"Radilo se o ozljedama glave i neurokranije", dodao je dr. Vukoja.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • habanero 16.04.2023.

    Kad ga krivosude pusti za 7 g zbog dobrog vladanja cekat da napravi djecu i onda kad odrastu vratit dug, a njega ostavit da zivi .

  • jebač tvoje majke 16.04.2023.

    katran, perje, omča.

  • Dr.Tuđman 16.04.2023.

    U toplice kod Horvatinčića

Komentiraj...
Vidi sve komentare