To je to što me zanima!

Ubojstvo mladića: Branitelju iz Velikog Polja 30 dana pritvora

Nakon što su ga ispitali u tužiteljstvu, osumnjičenog su s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, prepratiti na Županijski sud u Velikoj Gorici gdje mu je određen pritvor
Vidi originalni članak

Osumnjičenog za ubojstvo Ante Škembera (29) doveli su na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici. Dok su ga vodili, prolaznik mu je dobacio:

- Marš, smrade!

Nakon što su ga ispitali u tužiteljstvu, osumnjičenog su s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, prepratiti na Županijski sud u Velikoj Gorici. Tamo mu je određeno mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela, ali ne i zbog opasnosti od bijega što su tužitelji također tražili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako neslužbeno doznajemo, za ubojstvo Ante Škembera (29) na Uskrs u zagrebačkoj Sloboštini, osumnjičen je Džemal Paloš Kobra (60), bivši branitelj. Paloš je bio instruktor i osnivač rezervnog sastava MUP-a te je jedno vrijeme bio zapovjednik postrojbe rezervnog sastava MUP-a u Pakračkoj Poljani. Kobra je junak Domovinskog rata koji je sudjelovao u oslobađanju Lipika. 

Ante Škember je pokušao ući u autobus  u 17:40 sati koji je vozio na liniji 268 prema Velikoj Gorici. Vozača je pitao treba li platiti kartu. Vozač mu je rekao: 'Da, Uskrs je, ali ne mogu te pustiti bez karte!' Zatim je ugasio autobus. On je svejedno pokušao ući, nakon čega je nastalo naguravanje s jednim putnikom, a mladić ga je pokušao udariti u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paloš je sukob s mladićem nastavio vani. Paloš je onda izvukao nož i mladića ubo u predjelu trbuha. 

- Mladić pada s nogu. Ni vozač ni putnici nisu primijetili što se dogodilo i autobus nastavlja vožnju. Osumnjičen je sinoć uhićen i doveden ovdje. Osumnjičeni nam je nož dragovoljno uručio - rekla je u četvrtak policija.

Putnicima i vozaču bilo je vrlo teško uočiti korištenje noža.

Osumnjičeni Paloš dosad nije bio evidentiran.  

U utorak je objavio na Facebooku kako se kroz snijeg probija prema Dalmaciji gdje je uhićen u srijedu oko 21 sat. 

 

Idi na 24sata

Komentari 581

  • Knez Drpimir 14.10.2017.

    Poremeceni manijak je junak? Taj je u ratu bio rame uz rame po sadizmu najgorim cetnicima

  • Maroje1 17.07.2017.

    Možda će ovo naučiti nadobudne mlade nasilnike (solo ili u čoporu) da ne možeš baš svakoga napasti bez posljedica

  • Blatina19 11.07.2017.

    Ovaj od 29 godina nije mali kako ga neki nazivaju. Cinjanica je da je sakama napao covjeka od 60 godina. Nitko ne zavredjuje da tako skonca no isto tako je on mogao ubiti ovog covjeka da ga je uspio udariti.ocigledno mu to nije bilo prvi put da se tako obracunavaa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare