To je to što me zanima!

'Osvježivači zraka' i smole će se registrirati kao droge

Sintetičke droge vrlo su dobro poznate mladima, posebno maloljetnicima. One izazivaju halucinacije, poremećaj svijesti, agitiranost, delirij, mogu izazvati komu...
Vidi originalni članak

Posljednjih godina na hrvatskom je tržištu sve više proizvoda koji sadržavaju opasne sintetičke kanabinoide. Mogu se kupiti legalno, iako je riječ o drogi koja je u nas već odnijela jedan mladi život, a ostavlja i ozbiljne posljedice na mozgu i srcu.

Izmjenama zakona takvi će se proizvodi registrirati kao droga i zabranit će se njihova prodaja. Istodobno, ukidaju se zabrane koje se odnose na industrijsku konoplju, koja će se moći koristiti u brojnim industrijama, javlja HRT.

Tablete, smole, osvježivači zraka. Sintetičke droge vrlo su dobro poznate mladima, posebno maloljetnicima. Kakve su to droge svjedoče stanja koja izazivaju i posljedice koje ostavljaju: halucinacije, poremećaj svijesti, agitiranost, delirij, mogu izazvati komu, a uz to mogu oštetiti i srce i izazvati prestanak disanja. Legalno ih u smart shopovima može kupiti svako dijete.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 02.11.2018.

    Probao sam jednom pušit taj osvježivač zraka.. High je nekako umjetan i drugačiji, a nuspojave su užas. Od tjeskobe i strahova, do znojenja i svraba po licu..

  • Lana Hana 02.11.2018.

    Napokon nešto inteligentno

  • renatta 02.11.2018.

    Paralelno neka se izglasa i da se ALKOHOLNA pića stave pod teške droge

Komentiraj...
Vidi sve komentare