To je to što me zanima!

Osvojeni auto čuva u garaži i izbjegava voziti kad pada kiša

Ivan Hranić (70) u "Proljetnoj nagradnoj igri 24sata" osvojo je Kiju Sportage. U dvije godine prešao je svega 13.500 kilometara. I inače ima sreće u nagradnim igrama. Otkrio nam je da je na lotu dobio veći iznos
Vidi originalni članak

Prezadovoljan sam dobitkom. Preporučujem svima da igraju nagradne igre u 24sata. Samo si treba dati malo truda, a dobitak je veliki, rekao je Ivan Hranić (70).

Umirovljenik iz Sladojevaca kraj Slatine u “Proljetnoj nagradnoj igri 24sata” u svibnju 2014. godine osvojio je Kiju Sportage. Gotovo dvije godine nakon dobitka kaže kako automobil najviše voze sin i on do Slatine. S njim su išli do Zagreba i Osijeka, a u dvije godine prešli su svega 13.500 kilometara.

- Automobil je garažiran. S obzirom na tu bijelu boju, izbjegavamo ga voziti po kiši jer se vidi prljavština. Nije zaslužio da ga ne pazimo - opisuje Ivan kako čuva svojeg limenog ljubimca. Dodaje kako bi se možda više vozio da je mlađi, ali kako je umirovljenik vozilo koristi puno manje. I inače ima sreće u nagradnim igrama. Otkrio nam je da igra loto. Još davnih osamdesetih dobio je veći iznos, a sad su to samo manji iznosi za pogođenu četvorku ili peticu.

- Imam sreće barem u igrama - šali se Hranić.

Prijatelji su ga pitali kako si je uspio namjestiti takav dobitak u 24sata.

- Svatko je bio pomalo iznenađen što sam osvojio novu Kiju Sportage. Isprva su mislili da je sve namještaljka. Sandija Cenova, koji je izvukao moje pismo, ne poznajem, ali tko bi i mogao namjestiti dobitnika u onom bazenu iz kojeg se izvlače sve te kuverte - kroz smiješak zaključuje Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare