To je to što me zanima!

Osvoji auto: Još samo danas stigneš igrati za novi Fiat Tipo

Svakodnevno do 2. svibnja skupljajte i ispunite kupone iz 24sata. Potrebno je sakupiti 10 kupona i poslati ih na adresu: P. P. 195, 10001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Travanjska nagradna igra"
Vidi originalni članak

Ovo je vaša posljednja šansa. Ako se danas ne uključite u našu nagradnu igru, propustit će te super priliku da osvojite hit na hrvatskom tržištu automobila - novi Fiat Tipo.

Ovaj automobil, uz vrlo povoljnu cijenu, donosi dobar izgled i bogatu opremu već od osnovne razine. U našoj nagradnoj igri možete osvojiti model s bogatom razinom opreme Pop Star. Vozilo je, između ostalog, opremljeno aluminijskim naplatcima promjera 16 inča, stražnjim parkirnim senzorima, audiouređajem s Bluetooth funkcijom, električnim podizačima svih prozora i klima-uređajem. Tu je i metalik boja. Unutrašnjost je vrlo prostrana i komforna, a u prtljažnik stane zavidnih 520 litara što je idealno za velike obitelji. Za pogon je zadužen provjereni i vrlo štedljivi 1,3-litreni MultiJet dizelski motor koji razvija 95 KS. Motor je tih, mirnog rada i vrlo ugodan za vožnju. Do 100 km/h Tipo ubrza za 11,7 sekundi, a postiže maksimalnu brzinu od 180 km/h. Tipo je svoje ime dobio po slavnom Fiatu iz 1988. godine koji je prodan u dva milijuna primjeraka, a tragom njegova uspjeha mogao bi krenuti i novi model jer nudi vrlo dobru vrijednost za uloženi novac.

 

 

Kako biste ga osvojili, sve što trebate je svaki dan izrezati kupone koji se nalaze u novinama. Ako ste kupon propustili, ne brinite, umjesto njih na kraju ćemo objaviti dva joker kupona. Ukupno je potrebno sakupiti 10 kupona i poslati ih na našu adresu: P. P. 195, 10001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Travanjska nagradna igra”. Nikad viđena nagradna igra u 24sata koja nema završetka neprestano će čitatelje darivati novim nagradama.

U nagradnom fondu bit će automobili, skuteri, bicikli, televizori, laptopi, putovanja, novac... Imamo ponešto za svakoga, a mnoge će sigurno razveseliti informacija da ćemo sretnicima darovati karte za nogometno prvenstvo u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 779danai4ure 24.04.2016.

    kad već nisan neki tip onda ću osvojit fiat-tipa

  • 24.04.2016.

    Ako poklanhate poklonite auto a ne to talijansko smece

  • 24.04.2016.

    e baš necu

Komentiraj...
Vidi sve komentare