To je to što me zanima!

Osvojio 600.000 kuna, a nije pogodio ni jedan broj: 'Ne znam što ću napraviti s tim novcem'

U spomenutoj igri izvlači se 11 brojeva, od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva.
Vidi originalni članak

Nije pogodio niti jedan broj, a osvojio je ogroman dobitak u iznosu od 600.000 kuna.

Da, dobro ste pročitali.

Zagrepčanin je ispunio listić na internetu i odigrao tri kombinacije u iznosu od 30 kuna. Igrao je igru "Sve ili Ništa“ , igru na kojoj možete osvojiti novac, iako ne pogodite – ništa.

OD PETKA Igrajte se uz 24sata i osvojite fenomenalni Citroën C3 Aircross

- Igram sve, ali ovo mi je prvi veliki dobitak. Trenutno nemam planova i ne znam što ću sve napraviti s osvojenim iznosom, još uvijek razmišljam. Mislim i dalje igrati, već sam uplatio, jer to je ipak igra i prvenstveno zabava, a tko igra njemu se i posreći... - rekao je sretni dobitnik.

U spomenutoj igri izvlači se 11 brojeva, od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva.

ZAIGRAO LOTO7 Sretni Hrvat osvojio oko 550 tisuća kuna: Evo gdje ide novac

Izvlačenje igre Sve ili Ništa je svaki dan u 19 sati, a glavni dobitak iznosi 600.000 kuna

Idi na 24sata

Komentari 4

  • EniNovak 10.10.2022.

    @gogo2311 ma naravno Gogo da nitko nije ništa dobio. Navlakuša za sirotinju u Hrvatskoj da više igraju igre na sreću da se njima kasa puni a nama prazne džepovi.

  • gogo2311 10.10.2022.

    Odlican marketing Hrvatske lutrije nitko nijr dobio nista to je sve lopovluk.Kada netko dobije ogroman novac odmah se slika sa dobitkom u svim lutrija ma svjeta kod nas su uvijek anonimni,porez na budale!

  • trpaj_sirotinju 10.10.2022.

    jbt kako uvijek dobiju ovakvi koji ne znaju šta bi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare