To je to što me zanima!

Otac (32) iz pakla: Ubio trojicu sinova, pucao i u njihovu majku

Oca djece priveli su nakon što ga je policija zatekla na stepenicama kuće. U dvorištu su potom otkrili dječake s ranama od vatrenog oružja. Probali su im pružiti pomoć, no umrli su na licu mjesta
Vidi originalni članak

Trojica braće stara od 3 do 7 godina ubijena su u pucnjavi u Ohiju u četvrtak poslijepodne, a za ubojstvo je optužen njihov otac.

Chad Doerman (32) uhićen je i optužen za ubojstva dječaka u dobi od tri, četiri i sedam godina, piše Daily MailUred šerifa okruga Clermont pronašao je tijela dječaka u dvorištu kuće u ruralnom području grada Monroe.

UHITILI SUMNJIVCA Tuga u Nottinghamu: Napadač ubio troje ljudi, policija i dalje ne zna motiv njegovog napada

Pucnjavu je oko 16.15 prijavila žena, a policiji je rekla da su 'njezine bebe upucane', izvijestili su dužnosnici šerifova ureda u priopćenju za javnost. Par minuta kasnije primili su drugi poziv od prolaznika koji se vozio cestom i javio da je uočio mladu djevojku koja trči cestom i govori da njezin otac 'sve ubija'.

Doerman je priveden bez pružanja otpora nakon što ga je policija zatekla na stepenicama kuće. U dvorištu su potom otkrili dječake s ranama od vatrenog oružja. Pokušali su ih oživjeti dok nije stigla hitna pomoć, međutim sva trojica su podlegla ozljedama na mjestu zločina.

U blizini su našli i njihovu majku (34) s prostrjelnom ranom na ruci, koja nije bila opasna po život. Odvedena je u Sveučilišnu bolnicu u Cincinnatiju, gdje su je obavijestili da su joj djeca umrla.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Panika u ljetovalištu nakon što je morski pas ubio mladića pred očima oca: Zabranili kupanje

Šerifov ured rekao je da nema znakova nasilnog ulaska u kuću i da istražitelji ne traže druge osumnjičenike.

Doerman je zadržan bez jamčevine u zatvoru okruga Clermont, a u  petak ujutro je trebao biti izveden pred sud. Tijela dječaka odvezena su mrtvozorniku okruga Hamilton na obdukciju.

- Srca su nam slomljena večeras. Još jednom tražimo od zajednice da pruži podršku onima koji su pogođeni ovim užasnim incidentom- rekla je u četvrtak Tracey Miller, upraviteljica školskog okruga New Richmond Exempt.

STRAVA IZ PODRAVINE Dobila 5 i pol godina zatvora: Umalo ubila kćer (2) pa zločin pokušala podmetnuti suprugu

Dodala je da će psiholozi biti dostupni djeci i svima pogođenima tragedijom u Osnovnoj školi Monroe u petak.

Dječaci još nisu javno identificirani, a pojedinosti o okolnostima koje su prethodile pucnjavi još nisu dostupne.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Smik 17.06.2023.

    U pravoj demokraciji svatko radi što hoće

  • MaDrIdIsTa_4 16.06.2023.

    amerikanci 🤣

  • 16.06.2023.

    U što je ona gledala 🤦 pa s ovim likom da živiš moraš biti svaki dan mrtav pijan

Komentiraj...
Vidi sve komentare